16. jul 2019.16. jul 2019.
Rezultat predanog rada

Rezultat predanog rada

Vaterpolisti "Šapca" rođeni 2008. godine postali su šampioni Srbije nedavno u Beogradu i to na ubedljiv i domainantan način. U velikom finalu savladali su vršnjake "Partizana" sa čak osam golova razlike (15:7). Iako su Šapčani dominirali i na polufinalnom i na finalnom turniru, posebne tajne uspeha nema, već je rezultat produkt posvećenog pristupa i drugačijeg sistema rada, odnosno selektiranja igrača i odabira taktike.

-Trudimo se da svi budu zastupljeni, da svi igrači igraju, da se kvaliteti nadopunjuju. Neki klubovi imaju jednog dominantnog igrača, koji se obično izdvaja fizičkim predispozicijama, te je i igra bazirana mahom na njemu. Dugoročno to nije dobro, kasnije ta razlika u odnosu na druge postaje neznatna, a na ostatak tima je dodeljena im uloga ostavila loš trag. Mi želimo brzu, lepu igru i gde je svaki delić bitan deo konačnog uspeha - istakao je trener Nemanja Ličanin.

Proslava je gotova, slede novi izazovi.

-Rezultati su pokazatelj kvaliteta generacije. Imamo dugoročni plan za celu školu kluba, naravno i za šampione, te je cilj dalji razvoj ekipe i nove titule i u višim uzrastima - dodaje Ličanin.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa