19. jul 2019.19. jul 2019.
Naslovne strane za danas

Naslovne strane za danas

BEOGRAD, 19. jula 2019. (Beta) - Beogradski listovi u izdanjima za petak, 19. jul pišu o pogibiji pilota akrobatskog aviona, o novoj rezoluciji Kongresa SAD i drugim temama.
ALO - "Vesić: Narode, oprez, SBB vam krade struju", list piše o navodima zamenika gradonačelnika Gorana Vesića da se SBB nelegalno prilključio na strujomer jedne beogradske porodice. "Kuzmić se probudio iz kome", list piše o zdravstvenom stanju košarkaša Ognjena Kuzmića koji je teško povređen u saobraćajnoj nezgodi.
BLIC - "Deca stradala jer nisu bila vezana" o saobraćajnoj nesreći kod Velike Plane. "Kuzmić izašao iz kome" o zdravstvenom stanju košarkaša Ogenjena Kuzmića koji je povređen u saobraćajnoj nesreći.
VEČERNjE NOVOSTI - "Bitići su žeton za ucenjivanje Beograda" o novoj rezoluciji američkog Kongresa kojom se traži rešavanje slučaja ubijenih američkih državljana 1999. godine. "Vladina poslednja akrobacija" o padu aviona kod Ečke.
DANAS - "Marinković se vadi na Šešeljev imunitet" o razlozima zbog kojih predsedavajući Skupštine Srbije nije prekinuo Vojislava Šešelja dok je vređao novinarku lista Danas. "Budžetska inspekcija u opštini Grocka" o finansijskoj istrazi poslovanja bivšeg predsednika te opštine Dragoljuba Simonovića koji je osumnjičen da je naručio paljenje kuće novinara iz Grocke.
INFORMER - "Poginuo pilot", list piše o pogibiji pilota akrobatskog aviona u blizini aerodroma Ečka kod Zrenjanina. "Loša ishrana uzrok 90% kancera debelog creva", list piše o uzrocima i lečenju kancera debelog creva.
KURIR - "Zbog ovog čoveka plaćamo kaznu od 35 miliona", list piše o radu predsednika Komisije za zaštitu konkurencije Miloja Obradovića. "Pola veka od sletanja na Mesec", specijal lista povodom 50. godišnjice misije "Apola 11".
POLITIKA - "Makron podržao ideju o francusko-srpskoj kulturnoj sezoni", intervju umetničkog direktora BITEF-a Ivana Medenice. "Pilot poginuo u padu akrobatskog aviona" o pogibiji pilota kod Ečke.
SRPSKI TELEGRAF - "Hag krije ubice Srba", list navodi da je zamenik predstavnika Rusije u Ujedinjenim nacijama (UN) Genadelj Kuzmin na sednici Saveta bezbednosti UN "optužio Haški tribunal da je nepravedno osuđivao Srbe". "Ovako sam iz NATO ukrao planove", list prenosi ispovest generala Jovana Milanovića.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa