19. jul 2019.19. jul 2019.
Ne mislimo na druge, samo na sebe

Ne mislimo na druge, samo na sebe

"Mačvu" sutra očekuje start Super lige. U Bačkoj Palanci ugostiće ih "Vojvodina". Usled radova u Novom Sadu, "lale" sezonu započinju van svog stadiona, ali imaju ulogu domaćina i favorita, ističu u klubu na konferenciji za medije pred meč.


-Sada je rezultat važan. Nikada on nije potpuno nevažan, ali u pripremama nije najvažniji, sada jeste. Znamo ko je rival, znamo za visoke ambicije, znamo za kvalitete Nenada Lalatovića, no to nas ne ometa, niti nam menja planove. Nemamo pritisak rezultata, ali ni nameru da tamo odemo tek da se pojavimo, već verujem da se možemo iz Bačke Palanke vratiti "teži" za koji bod. Tošić je jedini lakše povređen, ali mislim da će čašica kolena biti sanirana i da će i on biti spreman - rekao je trener Darko Tešović.

Najviše odlazaka tokom leta bilo je u navali, te će sutra jedan novi trio biti napred, dodaje strateg "crveno-crnih".

-Od standardnih otišao je samo Gavrić, Gigić još nije zvanično igrač "Partizana", da li će biti znaćemo u ponedeljak. Gemović nije mnogo igrao. Mi smo doveli igrače u napadu i odlasci ne moraju da znači unapred problem. Ukoliko bude sve u redu, planiram da napred sutra zaigraju: Marković, Jeremić i Šušnjar - dodaje Tešović.

-Očekujemo više od ove sezone, nego od dve prethodne. Sutra već verujem u dobru igru i dobar rezultat iako je "Vojvodina" favorit - smatra kapiten Filip Pejović.

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa