19. jul 2019.19. jul 2019.
Kralj: Uslovi na plej of nivou

Kralj: Uslovi na plej of nivou

Želja rukovodstva "Mačve" je da napravi iskorak u odnosu na prtethodnu sezonu i da se klub bori i izbori za plej of u godini kada obeležava vek trajanja. Veruju da je tim kvalitetan za to, a i infrastrukturno je tokom leta klub napredovao, ističe predsednik kluba Ivica Kralj.

Nova trava i zalivni sistem


-Postavili smo novu podlogu, posle četiri decenije. Radovi su potrajali mesec i po dana, ali je sve okončano na vreme. Postavljeno je, osim nove trave i 5.000 metara drenažnih cevi i sada naša travnata površina isšunjava sve standarde na evropskom nivou, trava i zalivni sistem. Postavljene su mreže iza gola na severnoj strani, a u planu je stvaranje reklamnog prostora, što je opet u prilog sportskog ambijenta u Šapcu. U budućnosti planiramo dalje, ali idemo korak po korak - navodi Kralj.

Radovi su deo projketa Fudbalskog saveza Srbije.

-U pitanju je zajednički projekat Fudbalskog kluba "Mačva" i Fudbalskog saveza Srbije, a vrednost radova je oko 200.000 evra - dodao je prvi čovek Upravnog odbora kluba.

Put do uspeha je uzajamna podrška.

-Obećavam borbenu, požrtvovanu ekipu, predanu svom poslu. Svako će u svom domenu dati doprinos uspehu i nadam se da će i publika biti strpljivo i srčano uz nas kako bi se zajedno radovali.
D. B.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa