Info

19. januar 2018.19. jan 2018.
Premijera filma „Druga strana svega“ u Šapcu

Premijera filma „Druga strana svega“ u Šapcu

U Kulturnom centru sinoć je organizovana šabačka premijera dokumentarnog filma Druga strana svega rediteljke Mile Turajlić Šabačka publika je veoma emotivno doživela ovu projekciju, a emocije nisu sakrile, u razgovoru sa njima, autorka filma i njena majka Srbijanka, profesorka Beogradskog univerziteta u Beogradu.
Priča o jednoj porodici, a u stvari priča o svima nama i to u periodu od 1945. godine do današnjih dana. Puna sla Kulturnog centra i suze u očima mnogih gledalaca. Mila Turajlić apslotuno nije očekivala ovakvo interesovanje publike u Srbije, a naročito takvu emociju. Slično je i sa Srbijankom koji je spontanom ulogom u ovom filmu nastavila sa svojom brobom za slobodu, demokratiju i za svoje studente. Film koji nikoga ne ostavlja ravnodušnim izazvao je velike emocije i šabačke publike. Kulturni centar je napravio pravi potez sa projekcijom ovog filma.
Mila i Srbijanka su u razgovoru sa publikom posle projekcije filma istakle da je važno biti na pravom putu bez obzira da li taj put vodi do pobede ili ne, bez obzira na sva iskušenja, prepreke i probleme koji se nalaze ispred svih nas.

Najnoviji broj

14. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa