22. jul 2019.22. jul 2019.
Naslovne strane za ponedeljak, 22. jul 2019. godine

Naslovne strane za ponedeljak, 22. jul 2019. godine

Dnevne novine na naslovnim stranama izdanja za ponedeljak, 22. jul najviše pišu o ostavci Ramuša Haradinaja i pozivu za saslušanje pred Specijalnim sudom za ratne zločine OVK-a u Hagu, o oporavku košarkaša Crvene zvezde Ognjena Kuzmića i o drugim temama.

ALO - "Žena ga prebila a on molio da je ne šalju u zatvor" list piše o nesvakidašnjem slučaju porodičnog nasilja u Nišu. Pod naslovom "Molitva za Sinišu" list piše da su se stotine stanovnika Bolonje okupilo u bazilici Svetog Luke u znak podrške Siniši Mihajloviću kojem je nedavno otkrivne teška bolest.

BLIC - "Kako su nestajali svedoci protiv Haradinaja" o tome kako je bivši kosovski premijer Ramuš Haradinaj dva puta oslobođen pred Haškim tribunalom zbog nedostatka dokaza. "Kuzmić staje na noge" o oporavku košarkaša Crvene zvezde. "Našim medicinarima više ne traže ni radno iskustvo" o sve lakšim uslovima za odlazak zdravstvenih radnika iz Srbije u inostranstvo.

VEČERNjE NOVOSTI - Ministar za rad i zapošljavanje Zoran Đorđević "Gazde moraju da osiguraju radnike". "Kuzmiću bolje, Ilić više nije u komi" o opravku Zvezdinog košarkaša Ognjena Kuzmića.

DANAS - "Trajković: Takse nema ko da ukine, Haradinaj zadao završni udarac" izjava predsednice Evropskog pokreta Srba sa Kosova Rade Trajković. "Dragoljub Bakić: Zlo prevršilo svaku meru" o podršci članova neformalne grupe intelektualaca "Samoodbrana" novinarki Danasa Snežani Čongradin.

INFORMER – Pod naslovom "U Hag idu i Tači i Veselji" list piše da se na listi osumnjičenih za ratne zločine uz Ramuša Haradinaja nalaze i njegovi saborci iz OVK. List piše da saobraćajna policija kreće u pojačanu kontrolu u tekstu pod naslovom "90 mrtvnih na putevima za dva meseca".

KURIR - "Harčenko donosi Vučiću poruku od Putina" list piše da novi ruski ambasador u Beogradu Bocan Harečenko donosi predsedniku Srbije poruku ruskog predsednika. Pod naslovom "Zemunci Šešelja zvali Štrumf" list piše da su postojali kontakti zemunskog klana sa liderom Srske radikalne stranke Vojislavom Šešeljem.

SRPSKI TELEGRAF - List piše da strane službe spremaju udar na porodicu i saradnike predsednika Srbije Aleksandra Vučića: "BIA otkrila plan za slom Vučića". Pod naslovom "Putinov tajni dokument o operaciji Haradinaj" piše da je ruski predsednik Vladimir Putin preko specijalca prosledio spise sa dokazima predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću.

POLITIKA - "Kosovski Albanac predsedava OEBS-om" o tome da će Albanija odnosno mladi albanski šef diplomatije Gent Čakaj predsedavati tom organizacijom. "Za lažni pasoš 16.000 evra" o cenovniku lažnih dokumenata.
Izvor: Beta

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa