Berza

  • aero 892 ⚫ 0,00%
  • gfom 347 ▲ 1,17%
  • impl 3.500 ⚫ 0,00%
  • niis 718 ▼ -1,51%
  • rudo 150 ▲ 0,67%
  • tgas 13.650 ▲ 1,11%
  • thhm 212 ▲ 50,35%
  • tigr 39 ▼ -13,33%
(23. jul 2019.)

Naslovne strane za utorak, 23. jul 2019. godine

Naslovne strane za utorak, 23. jul 2019. godine
(Beta) - Dnevni listovi na naslovnim stranama od utorka, 23. jula pišu o dolasku Aleksandra Bocan-Harčenka na mesto ambasadora Rusije u Beogradu, posledicama ostavke Ramuša Haradinaja za nastavak dijaloga Beograda i Prištine kao i o preporuci MMF-a za povećanje cene struje u Srbiji.

ALO - "Četiri nedelje pakla, temperature preko 40 stepeni celzijusa", list objavljuje vremensku prognozu za predstojeće nedelje.

BLIC - Pod naslovom "Pozadina ostavke Haradinaja" list piše o opcijama za nastavak dijaloga Beograda i Prištine.
VEČERNjE NOVOSTI - O mogućim posledicama odluke Ramuša Haradinaja da podnese ostavku u tekstu "Mina za dijalog i sastanak u Parizu". O dolasku novog ambasadora Rusije u Beograd pod naslovom "Računajte na podršku Rusije". U tekstu "Balkan drhtao da bi se Stromboli smirio" o seriji zemljotresa u regionu.

DANAS - "SNS revidira istoriju i abolira ratne zločince", kaže bivša predsednica Skupštine Srbije Nataša Mićić. O mogućim efektima odluke Saveza za Srbiju da bojkotuje izbore u tekstu "Bojkot može da oduzme snagu Vučiću i SNS".

INFORMER - "Novak je dokazao da smo mi Srbi veliki narod" o izajvi Srđana Đokovića, oca tenisera Novaka Đokovića. "Haradinaj opet ubija svedoke?" o ubijenom Albancu u Holandiji.

KURIR - "Kako da izbegnete gužve i stignete do mora", list donosi uputstvo kako što lakše autoputem stići do Grčke. "Propali bankar izboden nožem" o muškarcu ubijenom u Novom Pazaru.

POLITIKA - Pod naslovom "Srbija ukida vakcinaciju protiv klasične kuge svinja" o uvođenju novog pravilnika kojim će na većini farmi u Srbiju biti ukinuta obavezna vakcinacija protiv te bolesti čime se domaćim proizvođačima otvara put za plasman mesa na tržište EU. O stavu predstavnika Kancelarije Međunarodnog monetarnog fonda o ceni struje u Srbiji u tekstu "MMF: struja treba da poskupi bar za iznos inflacije".

SRPSKI TELEGRAF - "Ramuša hapse zbog 'žute kuće'" list piše o pozivu Ramušu Haradinaju za svedočenju u Hagu.Najnoviji broj

12. decembar 2019.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa