13. avgust 2019.13. avg 2019.
Beta

Beta

Naslovne strane za utorak, 13. avgust 2019. godine

Dnevne novine na naslovnim stranama izdanja za utorak, 13. avgust, pišu o sumnji da se pojavila afrička kuga svinja u Srbiji, o nedavnom višetrukom ubistvu u Jabukovcu i o snimku kosovskog premijera u ostavci Ramuša Haradinaja kako na proslavi puca iz automatskog oružja.

ALO - "Osam miliona evra u Boaćijevim nogama" o utakmici kvalifikacija za Ligu šampiona izmedju Crvene zvezde i danskog Kopenhagena.

BLIC - "Opozicija smanjila listu zahteva, Vučić kaže: Daću im sve", list piše o navodnim popuštanjima u odnosima vlasti i opozicije. "Hardinaj pucao iz kalašnjikova" o snimku koji se pojavio u javnosti kosovskog premijera u ostavci Ramuša Haradinaja kako puca iz tog oružja tokom proslave 20 godina od "oslobadjanja" Dečana i Peći.

VEČERENjE NOVOSTI - Intervju ministra unutrašnjih poslova Nebojše Stefanovića za taj list "Strane službe su pojačale akcije, nadziru i Vučića". "Afrička kuga stigla kod nas?" - o tome da se danas objavljuju anlize o slučajevima za koje se sumnja na afričku kugu.

DANAS - "Vučić, Brnabić i Gojković dobili keca od mladih" o podacima o poverenju najmladjih u institucije i političare. "Tajlandjanka Jingluk Šinavatra nezakonito postala Srpkinja" - o slučaju dodele državljanstva bivšoj predsednici Vlade Tajlanda osudjenoj za korupciju.

INFORMER - "Miloš Degenek: Idemo u Ligu šampiona iz inata" o meču kvalifikacija za Ligu šampiona izmedju Crvene zvezde i danskog Kopenhagena. "Masakr u Jabukovcu naručen iz Austrije", spekulacije tog lista o višestrukom ubistvu u Jabukovcu.

KURIR - "Odlazak najvećeg srpskog scenariste" o smrti srpskog scenariste Goradana Mihića.

POLITIKA - "Četiri slučaja sumnje na afričku kugu svinja u Srbiji" o sumnjama da se u Srbiji pojavila afrička kuga svinja. "Agresija i ljubomora - 'okidači' za masovne ubice" o nedavnom višetrukom ubistvu u mestu Jabukovac.

SRPSKI TELEGRAF - "Haradinaj pucao iz automata" o snimku kosovskog premijera u ostavci Ramuša Haradinaja kako puca iz oružja tokom proslave 20 godina od "oslobadjanja" Dečana i Peći. "Vesić objavio rat gradjevinskoj mafiji" o zatvaranju divlje deponije na Čukaričkoj padini.
Beta

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa