14. avgust 2019.14. avg 2019.
Beta

Beta

Naslovne strane za sredu, 14. avgust 2019. godine

Dnevne novine na naslovnim stranama izdanja za sredu, 14. avgust pišu o uspehu Crvene zvezde u kvalifikacijama za Ligu šampiona, o afričkoj kugi svinja u Srbiji, o tome da je Srbija prva na rang listi Fajnenšel tajmsa po broju direktnih stranih investicija, o rešavanju kosovskog pitanja i drugim temama.ALO - "Afrička kuga potvrđena u Srbiji" o rezultatima analize sumnjivih slučajeva svinja.

BLIC - "Srbija prva u svetu po stranim ulaganjima", list piše o rang listi za 2019. godinu koju je objavio Fajnenšel tajms. "Pričajući o velikoj Srbiji, Đukanović pravi veliku Albaniju", intervju akademika Matije Bećkovića.

VEČERNjE NOVOSTI - "Afrička kuga kosi svinje, država plaća", list piše o tom virusu koji je potvrđen u okolini Mladenovca. "Bolton forsira podelu Kosova", list piše o rešavanju kosovskog pitanja.

DANAS - "Beograd zbog Unmika ne može da tuži Kosovo", list piše o izostajanju reakcije Srbije na uvođenje taksi od strane Prištine na srpsku robu. "Lideri opozicionog saveza sve bliži bojkotu", list prenosi reakcije lidera Saveza za Srbiju povodom predstojećih parlamentarnih izbora.

INFORMER - "Zvezda za istoriju" o uspehu Crvene zvezde u kvalifikacijama za Ligu šampiona. "Stefan Nemanja stiže iz Rusije" o dolasku spomenika Stefanu Nemanji koji će biti postavljen na Savskom trgu u Beogradu.

KURIR - "Vučić radi korisne stvari za Srbiju" o izjavi muzičara Gorana Bregovića. "Političari se sami nude da izdaju zemlju" o navodnim saznanjima tog lista kako funkcionišu strane obaveštajne službe.

POLITIKA - "U budžetu ima novca za velike investicije", list piše o novom investicionom planu koji je najavio predsednik Srbije Aleksandar Vučić. "Zločin i dalje bez kazne", list piše o 16. godišnjici od ubistva srpskih dečaka u Goraždevcu na Kosovu.

SRPSKI TELEGRAF - "Borjan heroj" o uspehu crveno-belih u Ligi šampiona.

Izvor: Beta

Najnoviji broj

11. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa