14. avgust 2019.14. avg 2019.
Foto: INTEF

Foto: INTEF

Počeo INTEF na Mišaru

Prvi Internacionalni teatarski festival koji organizuje Omladinsko pozorište "Vožd" sa Mišara, otvoren je večeras. U ime domaćina prisutnima se obratio Dušan Simić, direktor festivala, a Nemanja Pajić, predsednik Skupštine grada Šapca svečano je otvorio INTEF.

- Ovaj festival je korak dalje i znak zrelosti ovog mladog pozorišta, dokaz da vide širu sliku, kao i potvrda da iz srca nastaju najbolje stvari. Posle odličnih predstava, koji su nagrađivane, odvažili su se i na ovaj korak, koji prepoznajemo kao novu vrednost, zato smo tu da pružimo punu podršku - rekao je Pajić.

Nakon njihovog obraćanja, glumica Vanja Pavlović, koja je vodila program, pročitala je pismo Vide Ognjenović, kojim je INTEF zvanično počeo.
Foto:INTEF


Prve festivalske večeri nastupila je Omladinska scena pozorišta "Janko Veselinović" iz Bogatića sa predstavom "Hajde da ne žmurimo" nakon koje je održan okrugli sto.
Foto :INTEF


Festival traje do 18.avgusta i publika će imati priliku da pogleda još pet predstava u takmičarskom delu. Uz glavni program biće realizovani i brojni propratni sadržaji.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa