Info

20. avgust 2019.20. avg 2019.
Beta

Beta

Naslovne strane za utorak, 20. avgust 2019. godine

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja za 20. avgust, najavljuju sastanak predsednika Srbije Aleksandra Vučića s američkim državnim sekretarom Majklom Pompeom u Njujorku, pišu o novom auto-putu i o okruglom stolu vlasti Srbije i opozicije o izbornim uslovima.ALO "Manijak vozio sa 4,14 promila alkohola" o sedmodnevnoj policijskoj akciji pojačane kontrole drumova tokom koje je kažnjeno 30.000 vozača.

BLIC "Ključni sastanak za rešenje Kosova?" pred susret Vučić-Pompeo. "Sindikati traže 36.000 minimalac", list piše o prvom sastanku predstavnika Vlade, sindikata i poslodavaca o povećanju plata.

VEČERNjE NOVOSTI "Pompeo obara takse?" pred sastanak u Njujorku.

DANAS "Kao da je Vučić iz svog džepa platio auto-put" piše list o višečasovnoj svečanosti otvaranja u nedelju. "Maja Pavlović: Vlast me potpuno ignoriše", vlasnica Kanala 9 iz Novog Sada deveti dan štrajkuje gladju.

INFORMER "Novi auto-put stiže do Valjeva na leto 2021", o radovima na deonici auto-puta od Lajkovca do Valjeva.

KURIR "Ovde se prave leteći tenkovi" o poseti novinara tog lista fabrici helikoptera u Rusiji.

POLITIKA "Mediji posvadjali vlast i opoziciju" o trećem okruglom stolu vlasti i opozicije u Beogradu. "I tužiteljka Janeva svedoči u aferi 'Reket'", list piše o aferi u Severnoj Makedoniji.
Beta

Najnoviji broj

11. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa