20. avgust 2019.20. avg 2019.
Uvredljivi grafiti protiv gradonačelnika Šapca

Uvredljivi grafiti protiv gradonačelnika Šapca

Proteklih nekoliko dana u Šapcu na javnim objektima i privatnim kućama na nekoliko lokacija u gradu pojavili su se grafiti uvredljive sadržine upućeni gradonačelniku Šapca Nebojši Zelenoviću. Za sada počinioci su nepoznati. Najavljeno je da će nadležni organi preduzeti neophodne korake.

-Verovatno su naši sugrađani primetili da su se proteklih dana u gradu pojavili „neobični“ grafiti na javnim objektima, ali i na privatnim kućama. To vam je slika današnje opozcije u Šapcu. Srpska napredna stranka zajedno sa svojim šefovima iz Beograda je deo toga. Slobodno mogu da kažem da su to besposličari i oni koji se bave izuzetno sumnjivim aktivnostima, jer uništavaju privatnu imovinu, a samim tim i grad. Ovo je samo prvi korak u njihovim namerama. Ovakvim ponašanjem žele da zadovolje neke svoje potrebe, a sutra će otići korak dalje i slobodno uzeti nešto iz kuće koja im ne pripada, pravdajući to zadovoljenjem želja i potreba. Strašno je šta se dešava u našem gradu i kakvi su postupci opozicije u gradu. Moj odgovor na ovakve postupke je da će ljudi koji se se ozbiljno bave politikom u Šapcu boriti protiv ovakvog ponašanja – rekao je Zelenović povodom grafita i istakao da će nadležni organi preuzeti odgovarajuće mere.

-Siguran sam da ćemo saznati ko su počinioci, a isto tako sam siguran i da Šapčani znaju ko su oni. Gradska uprava, komunalna policija i inspekcija će uraditi ono što je u njihovhoj nadležnosti i obavestiće druge organe. Ukoliko za cepanje postera sa likom Aleksandra Vučića sledi kazna od 10.000 dinara, pretpostavljam da za ovakav postupak počiniocima sledi određena sankcija. Naravno, ako oni koji čiji je to posao budu sproveli u delo. Ukoliko se to ne desi, Šapčani svakako znaju ko su počinioci, kao i koja je svrha ovakvog ponašnjanja pojedinaca. Želeo bih da upozorim na opštu opasnost koja proizilazi iz izvršenja ovakvih i sličnih dela, a to je da se niko ne oseća bezbedno. Kao što sam pomenuo, mi ćemo se u Šapcu boriti protiv toga kako oni koji danas predstavljaju SNS, njihovi šefovi, kao i oni koje su angažovali za ovakva dela, to više ne čine u našem gradu. Srbija će biti normalno društvo, a Šabac pristojan grad za život.

Najnoviji broj

14. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa