23. avgust 2019.23. avg 2019.
Očekuje se pojačan saobraćaj popodne, na Horgošu na izlazu čekanje dva sata

Očekuje se pojačan saobraćaj popodne, na Horgošu na izlazu čekanje dva sata

Povoljne vremenske prilike omogućavaju nesmetano odvijanje saobraćaja, a sa prvim popodnevnim satima, sa početkom još jednog vikenda u avgustu očekuje se pojačan saobraćaj na gotovo svim putevima u Srbiji, saopštio je jutros Auto-moto savez Srbije (AMSS).

Prema poslednjim informacijma, na graničnom prelazu Horgoš na izlazu putnička i teretna vozila čekaju 120 minuta.

Za teretna vozila često dolazi do formiranja dužih kolona vozila na ulazu i na izlazu iz Madjarske i Hrvatske, tada zadržavanja mogu biti višesatna i duža u odnosu na zadržavanje koje vozače očekuje na graničnim prelazima.

Radovi su u toku na više deonica u Srbiji i tu je potreban dodatni oprez i poštovanje saobraćajne signalizacije, naveo je AMSS.

Do 24. avgusta izvodiće se radovi na sanaciji oštećenog kolovoza srednje (vozne) saobraćajne trake, na delu puta Ćuprija – Jagodina u smeru ka Beogradu. U toku radova za saobraćaj će biti zatvorena srednja i krajnja desna saobraćajna traka, a saobraćaj će se odvijati krajnje levom (preticajnom) saobraćajnom trakom.

Do 15. septembra izvodiće se radovi na rehabilitaciji mosta kod Rušnja, na deonica Beograd - Stepojevac. Radovi će se izvoditi u jednoj saobraćajnoj traci.
Beta

Najnoviji broj

11. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa