24. avgust 2019.24. avg 2019.

Naslovne strane izdanja od subote 24. avgusta 2019. godine

(Beta) - Dnevne novine na naslovom stranama izdanja od subote 24. avgusta pišu šta se najviše krade u prodavnicama, nekadašnjem jugosloveskom predsedniku Slobodanu Miloševiću pred izručenje sudu u Hagu, odnosu vlasti i opozicije, napadima na Srbe u Hrvatskoj, najavljenoj izgradnji auto puteva.

BLIC - O atmosferi i prodaji karata pred utakmicu Crvene zvezde sa fudbalskim klubom Jang Bojs "Kilometarski red na 'Marakani'". Šta se krade sa rafova u prodavnicama "Srbi kradu sve, od kafe i čokoladica do viskija".

VEČERNjE NOVOSTI - Pod naslovom "Odvezao stotinu mrtvin vojnika" donosi sećanje Milana Dimića, koji je srpske borce poginule 1999. na Kosmetu odvozio porodicama. List piše da se na društvenim mrežama pojavio snimak nekadašnjeg predsednika SR Jugoslavije Slobodana Miloševića neposredno pre izručenja Hagu "Sloba mirno pušio i pričao sa stražarima".

DANAS - Pod naslovom "Aleksandar Vučić se sve više plaši bojkota", list piše o odnosu predsednika države Aleksandra Vučića na najavljeni bojkot izbora dela opozicije. O novim napadima na Srbe u Hrvatskoj "Pupovac: Mržnja prema Srbima je opsesija".

POLITIKA - "Uz 'Karađorđa' još šest auto-puteva", list piše o najavljenim infrastrukturnim projektima. List piše da je u planu da ova ustanova potpiše ugovor kojim će se unaprediti lečenje "VMA otvara centar za tradicionalnu kinesku medicinu".

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa