28. avgust 2019.28. avg 2019.
Bogatstvo za mlad tim

Bogatstvo za mlad tim

U utorak "Metaloplastika" startuje sezonu u SEHA ligi. Od 19 časova dočekuje "Zagreb", šampiona Hrvatske i jednog od favorita za titulu. Iako će kao domaćini imati ulogu autsajdera, bek domaćih Nemanja Gojković ističe na zvaničnoj konferenciji za medije kluba, kako svi igrači jedva čekaju start i velike rivale, uvereni u moguće iznenađenje.

- Igrali smo protiv "Vardara" nedavno, sasvim dobro parirali i uvereni smo da imamo kvalitet da pružimo jak otpor. Većina igrača je tu od prethodne sezone, dobro se poznajemo, atmosfera je sjajna u ekipi, nadam se da će biti i na tribinama i iako su veliki favoriti, ne predajemo se, već tražimo put do iznenađenja - rekao je Gojković.

Tokom SEHA lige "plavi" će biti domaćini u hali "Zorka".

-Mi smo praktično "beskućnici". U hali ćemo imati treninga isto koliko i protivnik, radimo u Gimnaziji gde je previsoka tamperatura, ali tako je kako je, ne tražimo opravdanje ili alibi. Mislim da skoro nije bilo ovoliko talenta u našem klubu, tim me je impresionirao tokom priprema i iskreno verujem u njih. Rivali iz SEHA su veliko bogatstvo za naš tim i te utakmice će ih učiniti boljim, ukoliko izvuku pouke i iz pobede, ali i poraza - dodao je trener Vuković.

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa