12. septembar 2019.12. sep 2019.
Mi planiramo, Bog se smeje
DRAGAN ANIČIĆ, DRUGI PUT NA KLUPI MAČVE

Mi planiramo, Bog se smeje

Mačva je jedan od klubova čiji poziv ne mogu da odbijem. Vraćam se među saradnike i prijatelje. Verujem u ovaj tim i da je kriza samo privremena
Bio je takođe septembar, samo je godina brojala jedan broj manje, odnosno beše 2018. Osvanula je, za mnoge iznenađujuća informacija kako Dragan Aničić više nije trener „Mačve“, te da preuzima „Voždovac“. Na odlasku se zahvalio svima i rekao da MAČVA za njega uvek ostaje njegov tim. Samo 12 meseci kasnije vratio se, ističe, u svoj tim sa izuzetno teškim zadatkom.

-Odlaskom sam ostavio u Šapcu mnoge prijatelje i drage saradnike, sada sam se vratio među njih i uprkos teškoj situaciji na tabeli, sa mnogo radosti i entuzijazma počinjem drugu misiju u Mačvi, verujući da može biti uspešna bar koliko prva – istakao je Dragan Aničić.

Verovatno ni Vi niste verovali da bi povratak mogao uslediti tako brzo?

-Naravno, video sam sebe u budućnosti ponovo u Mačvi, ali ne posle samo godinu dana. Drugi posao koji sam prihvatio dogovoren je na duži vremenski period, nije sigurno ni Mačva pravila planove samo za godinu dana. Ipak, mi pravimo planove, a Bog se smeje, mnogo toga se dogodi van naše kontrole i dogodi se nešto novo i neočekivano. Postoje ljudi i klubovi koje jednostavno ne mogu da odbijem ukoliko sam slobodan, Mačva je jedan od njih i čim je usledio poziv, znao sam da me put ponovo vodi u Šabac, put i srce.

Opširnije u štampanom izdanju...

Najnoviji broj

21. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa