21. septembar 2019.21. sep 2019.
Beta

Beta

Naslovne strane za subotu, 21. septembar 2019. godine

Dnevne novine na naslovnim stranama izdanja za 21. septembar pišu o o predstojećim sastancima na kojima će se razmatrati pitanje Kosova, o sutrašnjem derbiju fudbalera Partizana i Zvezde, o problemima sa kompanijom za matične ćelije u Švajcarskoj "Krio Sejv", akciji besplatnih lekarskih pregleda i o drugim temama.

ALO - List piše o akciji Ministarstva zdravlja širom Srbije "Besplatni pregledi u 216 ustanova".

BLIC - "Sva pitanja i odgovori o aferi 'Krio sejv'", list piše o kompaniji "Femikord" koja objašnjava kako saznati da li su matične ćelije dece bezbedno stigle u Poljsku. "Derbi dva čarobnjaka", o derbiju Partizana i Crvene Zvezde.

VEČERNjE NOVOSTI - "Kosovo vruća tema u Njujorku", list piše o predstojećem sastanku predsednika Srbije Aleksandra Vučića sa nemačkom kancelarkom Angelom Merkel. "'Večiti', FSS i sudije oči u oči pred derbi", o sastanku sudija i predstavnika FK "Partizan" i FK "Crvena Zvezda" pred sutrašnji derbi.

DANAS - "SNS obećava izbore bez zloupotrebe državnih resursa", list piše o pristanku Srpske napredne stranke da zabrani zloupotrebu javnih resursa tokom izborne kampanje i sređivanju biričakih spiskova. "Ivanka Popović: Studenti moraju izaći iz Rektorata, ali ne kao pobeđeni", o izjavi rektorke povodom blokade zgrade Rektorata od strane studenata iz "Jedan od pet miliona". "Marinković: Bitniji je život u uređenom društvu nego plata od 500 evra", intervju sa rediteljem Draganom Marinkovićem povodom filma "Pijavice".

INFORMER - "Srpski 'miloš' i 'nora' na vojnoj paradi na Kipru", list piše o uspehu srpske vojne industrije.

KURIR - Bivši predsednik Vlade Srbije Vojislav Koštunica za taj list rekao je "Kosovo da bude kao Hongkong, to je bilo moje rešenje". "Dnevno čak četiri žene obole od raka grlića materice, jedna umre" o statistici kancera materice kod žena.

POLITIKA - "Bitka za Kosovo na Ist Riveru", list piše o predstojećim sastancima Angele Merkel, Sergeja Lavrova i drugih političkih aktera. "Pucanje magistralne cevi potopilo centar Beograda", o pucanju cevi u Ulici 27. marta u Beogradu. "Grčka očajna zbog sve većeg broja migranata", o povećanju izbeglica za 60 odsto u avgustu u Grčkoj.

SRPSKI TELEGRAF - List pod naslovom "Američko konačno rešenje za Balkan" piše: "Otkrivamo Trampov paket", kao i da to rešenje "treba da donese stogodišnji mir".
Izvor: Beta

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa