22. septembar 2019.22. sep 2019.
Izvor: Beta

Izvor: Beta

Naslovne strane za nedelju, 22. septembar 2019. godine

Dnevni listovi izdanja za nedelju, 22. septembar 2019. godine pišu o poseti predstavnika Srba u Bosni i Hercegovini Beogradu i sastanku sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem, o umetnici Marini Abramović, otvaranju njene izložbe "Čistač" u Beogradu i drugim temama.

ALO - "Šarčević: Blokada rektorata je bezobrazluk opozicije", izjava ministra prosvete Mladena Šarčevića povodom blokade zgrade rektorata od strane studenata iz "Jedan od pet miliona".

BLIC - "Marina Abramović: Žene su jače od muškaraca", izjava umetnice Marine Abramović za taj list. "Goran Vesić: Legitimitet izborima daju građani a ne stranke", izjava zamenika gradonačelnika Beograda Gorana Vesića.

VEČERNjE NOVOSTI - "Bakirova platforma tera RS na otcepljenje", izjava predstavnike Srba u Republici Srpskoj tokom posete predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću u Beogradu. "Igra na pobedu bez favorita", treneri Partizana i Crvene zvezde o predstojećem "Večitom derbiju".

KURIR - "Moj Beograd me je prihvatio", o otvaranju izložbe Marine Abramović. "Partizan i Zvezda igraju 161. put", o predstojećem derbiju.

POLITIKA - "Sukob bi bio kraj za sve", izjava predsednika Srbije Aleksandra Vučića povodom zahteva predstavnika Srba u RS Milorada Dodika da od Srbije dobije pomoć za osposobljavanje bezbedonosnih jedinica kao odgovor na deklaraciju kojom Stranka demokratske akcije predviđa formiranje "Republike Bosne i Hercegovine" "Moja kuća je ovde", izjava umetnice Marine Abramović na otvaranju njene izložbe "Čistač" u Beogradu.
Izvor: Beta

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa