3. oktobar 2019.3. okt 2019.
Velika pobeda Metaloplastike

Velika pobeda Metaloplastike

Metaloplastika - Meškov 35:33 (20:14)

Uspeh u SEHA ligi podrazumeva brzu, čvrstu, koncentrisanu igru bukvalno svake sekunde. Čak i ukoliko ste godinama neiskusni ž, na terenu morate delovati bolji i iskusniji, strah je nedopustiv i vodi porazu. Sve, baš sve je imala "Metaloplastika" u prvom delu. Učesniku Lige šampiona, za 30 minuta dala je 20 golova! s crte, krila, bekovskih pozicija, nije bilo lošeg mesta, odbrana čvrsta, Jandrić na visini. Serije golova su donosile postepen rsst prednosti, tri, četiri do maksimalnih plus šest. Možda su Belorusi suviše nadmeno shvatili momke u plavo-belom, možda su mislili o nekoj drugoj utakmici i sve im se vratilo.

SEHA jedino ne dopušta pad. Za šest minuta nadtsvka, 20:14 postalo je 21:21, Valjupa je apsolutno predvodio svoju ekipu. Iako je izgledalo da će se sve srušiti, ponovo je mladost vođena kapitenom Đukićem preuzela igru, usledio je ritam vođstva od 2, 3 gola, povratak Meškova, no nikada vođstvo. Svoje trenutke imali su i golmani Pavković i Jandrić.
U samom finišu du domaći odigrsli kao u prvom poluvremenu, jakom odbeanom zaustavnjali potencijalne krize i na kraju ostvarili veliku, zasluženu pobedu.

Belorusi su nastupali u kombinovanom sastavu, jer je u toku i šampionat Belorusije i tim je podeljen na dve ekipe, gde je jedna ostala u Brestu, a druga došla u Šabac.

Najbolji strelac Đukić sa 15 golova.





Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa