8. oktobar 2019.8. okt 2019.
Završeno asfaltiranje Drinske ulice u Mačvanskom Prnjavoru

Završeno asfaltiranje Drinske ulice u Mačvanskom Prnjavoru

Gradonačelnik Šapca Nebojša Zelenović obišao je danas u prisustvu predsednika mesne zajednice Mačvanskog Prnjavora Živorada Vasića i odbornika skupštine grada Milutina Jekića završne radove na asfaltiranju Drinske ulice u Mačvanskom Prnjavoru. Ova ulica je dugačka 1,6 kilometara. Vrednost radova je 12 miliona dinara. Novac je obezbeđen iz gradskog budžeta.

- Grad Šabac je u proteklih pet godina uložio preko milijardu dinara u putnu infrastrukturu na teritoriji čitavog grada. Uradili smo sve ono za šta smo nadležni. Urađeno je dvadeset kilometara ulica i četrdeset kilometara puta. Trudili smo se da obezbedimo jednake uslove života ljudima koji žive na četrdeset kilometara od Šapca i onima koji žive u centru grada. U Prnjavoru smo uradili pet ulica, zajedno sa našim sugrađanima.

Završena je ulica Vuka Kradžića, Drinska je urađena iz sredstava budžeta Grada Šapca, Ivanovića i Cvetinovića sokak, i Veselinovića šor kroz politiku dva na dinar. Jednu ulicu smo radili iz referenduma. U Prnjavoru je urađeno pet ulica i čim ovo završimo mašine se sele u sledeće selo. Radićemo u dogovoru sa našim sugraćanima - istakao je gradonačelnik Nebojša Zlenović.

Opširnije u Štampanom izdanju...

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa