15. oktobar 2019.15. okt 2019.
Zelenović: Pristalice SNS dolazite u Šabac svaki dan da vidite kako se grad razvija

Zelenović: Pristalice SNS dolazite u Šabac svaki dan da vidite kako se grad razvija

Šabac je kosmopolitski, evropski grad koji svakoga dočekuje raširenih ruku i otvorenog srca. To se odnosi i na ljude zaposlene u državnim službama i javnim preduzećima širom okruga koje je Srpska napredna napredna stranka juče autobusima plaćenim državnim novcem dovela u Šabac.

Ne znaju ni oni tačno zbog čega su došli ali im je rečeno da nešto moraju da viču i skandiraju i Šapčani im na tome nisu zamerili. Dovedeni su iz Rume, Sremske Mitrovice, Bogatića, Vladimiraca, Koceljeve i ja ih pozivam da dolaze svaki dan - da vide kako se Šabac razvija, kako je sve lepši, da vide kako se grade trgovi i raskrsnice, kako grad izlazi na reku, da vide najveću i najopremljeniju industrijsku zonu na Balkanu – sve to u gradu koji su uvažene međunarodne i domaće organizacije zvanično proglasile gradom budućnosti i šampionom lokalnog razvoja.

Ja obećavam svim tim ljudima, kada pobedimo u celoj Srbiji, i vaši gradovi, sela i zaseoci biće kao Šabac – prvaci u demokratiji, pobednici u privlačenju stranih investitora, i grad gde se traži radnik više za platu od 55.000 dinara.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa