Info

Berza

 • albs 250 ⚫ 0,00%
 • dinnpb 6.000 ⚫ 0,00%
 • dnos 3.100 ⚫ 0,00%
 • fint 630 ▲ 1,61%
 • gfso 685 ⚫ 0,00%
 • niis 560 ▲ 0,90%
 • puue 100 ⚫ 0,00%
 • rssds20202 98,00 ▼ -2,00%
 • rssds20213 97,00 ▼ -3,00%
 • rssds20214 96,00 ▼ -4,00%
 • tlvc 2.500 ⚫ 0,00%
(17. oktobar 2019.)

Naslovne strane za četvrtak, 17 oktobar 2019. godine

Naslovne strane za četvrtak, 17 oktobar 2019. godine
Dnevne novine na naslovnim stranama izdanja za četvrtak 17. oktobar pišu o akciji hapšenja dvojice policajaca u Kosovskoj Mitrovici osumnjičenih da su umešani u ubistvo lidera Gradjanske inicijative "Srbija, demokratija, pravda" Olivera Ivanovića, o smrti pacijentkinje u ordinaciji "Dr Nestorov" koja nije imala dozvolu za tretmane pod anestezijom, o dogovoru predsednika Srbije Aleksandra Vučića i taksista koji su bili u štrajku i drugim temama.

ALO - Pod naslovom "Otkazani svi izleti i ekskurzije", list piše o otkazivanu ekskurzija iz Beograd jer nije ispoštovan novi Pravilnik o organizovanom prevozu dece.

BLIC - "Žena umrla tokom pregleda za koji ordinacija nije imala dozvolu", o smrti pacijentkinje u ordinaciji "Dr Nestorov". "Hiljade đaka bez izleta zbog nemara prevoznika", list piše da oko 60 autobusa u utorak i sredu nije odvezlo đake iz Beograda na ekskurzije jer nisu bili ispunjeni svi uslovi propisani novim Pravilnikom o organizovanom prevozu dece.

VEČERNjE NOVOSTI - "Upad ROSU osveta za debakl u Interpolu", o akciji hapšenja dvojice policajaca na severu Kosova. "Zbog nepotpune dokumentacije 1.000 đaka bez ekskurzije", đaci pojedinih osnovnih škola u Beogradu nisu otišli na planirane ekskurzije zbog nepotpune dokumentacije vozača.

DANAS - "Direktor nastavlja progon porodice Milivojević", list piše o suđenju sestri poginulog radnika lučanske fabrike "Milan Blagojević" po tužbi direktora te fabrike Radoša Milovanovića. "Gradjani će preko budžeta plaćati taksistima nabavku novih automobila", o sastanku i dogovoru Vučića i predstavnika taksista koju su bili u štrajku.

INFORMER - Pod naslovom "Biće rata ako EU hitno ne primi Srbiju", list navodi da je takvo upozorenje izrekla odlazeća šefica evropske diplomatije Federika Mogerini.

KURIR – List piše da je glumac i predsednik Pokreta slobodnih gradjana Sergej Trifunović vređao preko tvitera novinarku Radio televizije Srbije Oliveru Jovićević.

SRPSKI TELEGRAF - "Samo "Zlatiborac" dobio odobrenje za izvoz u Rusiju", list navodi da je ovoj kompaniji ovo ponovo odobreno,nakon što je privremeno suspendovan izvoz mesa i mesnih prerađevina za nekei kompanije iz Srbije.

POLITIKA - "Jutarnja potera za Srbima iz KPS-a", o hapšenju policajaca povezanih sa ubistvom Oilvera Ivanovića. "Posle smrti pacijentkinje zatvorena privatna klinika", o smrti pacijentkinje u ordinaciji koja nije imala dozvolu za tretmane pod anestezijom.
Izvor: Beta

Najnoviji broj

2. jul 2020.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa