17. oktobar 2019.17. okt 2019.
Naslovne strane za četvrtak, 17 oktobar 2019. godine

Naslovne strane za četvrtak, 17 oktobar 2019. godine

Dnevne novine na naslovnim stranama izdanja za četvrtak 17. oktobar pišu o akciji hapšenja dvojice policajaca u Kosovskoj Mitrovici osumnjičenih da su umešani u ubistvo lidera Gradjanske inicijative "Srbija, demokratija, pravda" Olivera Ivanovića, o smrti pacijentkinje u ordinaciji "Dr Nestorov" koja nije imala dozvolu za tretmane pod anestezijom, o dogovoru predsednika Srbije Aleksandra Vučića i taksista koji su bili u štrajku i drugim temama.

ALO - Pod naslovom "Otkazani svi izleti i ekskurzije", list piše o otkazivanu ekskurzija iz Beograd jer nije ispoštovan novi Pravilnik o organizovanom prevozu dece.

BLIC - "Žena umrla tokom pregleda za koji ordinacija nije imala dozvolu", o smrti pacijentkinje u ordinaciji "Dr Nestorov". "Hiljade đaka bez izleta zbog nemara prevoznika", list piše da oko 60 autobusa u utorak i sredu nije odvezlo đake iz Beograda na ekskurzije jer nisu bili ispunjeni svi uslovi propisani novim Pravilnikom o organizovanom prevozu dece.

VEČERNjE NOVOSTI - "Upad ROSU osveta za debakl u Interpolu", o akciji hapšenja dvojice policajaca na severu Kosova. "Zbog nepotpune dokumentacije 1.000 đaka bez ekskurzije", đaci pojedinih osnovnih škola u Beogradu nisu otišli na planirane ekskurzije zbog nepotpune dokumentacije vozača.

DANAS - "Direktor nastavlja progon porodice Milivojević", list piše o suđenju sestri poginulog radnika lučanske fabrike "Milan Blagojević" po tužbi direktora te fabrike Radoša Milovanovića. "Gradjani će preko budžeta plaćati taksistima nabavku novih automobila", o sastanku i dogovoru Vučića i predstavnika taksista koju su bili u štrajku.

INFORMER - Pod naslovom "Biće rata ako EU hitno ne primi Srbiju", list navodi da je takvo upozorenje izrekla odlazeća šefica evropske diplomatije Federika Mogerini.

KURIR – List piše da je glumac i predsednik Pokreta slobodnih gradjana Sergej Trifunović vređao preko tvitera novinarku Radio televizije Srbije Oliveru Jovićević.

SRPSKI TELEGRAF - "Samo "Zlatiborac" dobio odobrenje za izvoz u Rusiju", list navodi da je ovoj kompaniji ovo ponovo odobreno,nakon što je privremeno suspendovan izvoz mesa i mesnih prerađevina za nekei kompanije iz Srbije.

POLITIKA - "Jutarnja potera za Srbima iz KPS-a", o hapšenju policajaca povezanih sa ubistvom Oilvera Ivanovića. "Posle smrti pacijentkinje zatvorena privatna klinika", o smrti pacijentkinje u ordinaciji koja nije imala dozvolu za tretmane pod anestezijom.
Izvor: Beta

Najnoviji broj

14. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa