Info

17. oktobar 2019.17. okt 2019.
Asfaltirano više od dva kilometra puta u Zablaću

Asfaltirano više od dva kilometra puta u Zablaću

Proteklih dana u Zablaću je asfaltirano 2.400 metara puta. Među poslednjim deonicama su bile ulice u malama Simići i Damnjanovići. Ukupna vrednost radova, iznosi deset miliona dinara, a građani su učestvovali u trećini izdvojenog novca.

Ovo pocersko mesto, obišao je danas gradonačelnik Šapca, Nebojša Zelenović, i tom prilikom izrazio zavalnost svim građanima koji učestvuju u projektu dva na dinar.



- Ko god skupi bilo kakav novac i želi da uradi nešto važno za infrastrukturu u svom naselju ili ulici u kojoj živi grad će to podržati sa duplim novcem. To je politika koja je do sada dala najbolje rezultate – kaže Zelenović, i dodaje da Damjanovića mala ima samo jedan problem u dužini od pedeset metara u spajanju sa glavnim putem, to je deo ulice koja nije završena.



- Ulica nije završena isključivo zbog toga što član SNS Adam Aleksić nije dao saglasnost da se to uradi. On ovim maltretira svoje sugrađane meštane Zablaća. Žitelji Zabalaća i ja mu ovom prilikom postavljamo pitanje: „zašto je to uradio?“

Najnoviji broj

14. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa