17. oktobar 2019.17. okt 2019.
U selu Nakučani izvode se radovi na uređenju puta

U selu Nakučani izvode se radovi na uređenju puta

U mali Divič koja pripada selu Nakučani danas se postavlja asfalt u dužini od preko 600 metara. Put pored kojeg živi devetoro male dece obezbediće nove uslove mališanima da od sada lakše i brže stižu do škole udaljene tri i po kilometra. Novac za ovu deonicu izdvojen je po principu „dva na dinar“.

[/Glas Podrinja]

Radove na asfaltiranju posetio je danas gradonačelnik Šapca, Nebojša Zelenović, i tom prilikom se zahvalio svim meštanima koji učestvuju u zajedničkim akcijama i daju svoj dinar, na koje Gradska uprava dodaje dva.



- U ovom delu Nakučana živi devetoro dece, koje roditelji svaki dan voze u školu koja se nalazi u Nakučanima ili Volujcu. Važno je da ta deca imaju iste uslove za život kao i deca u gradu. Ovaj put je od izuzetne važnosti i za ostale meštane, kako bi do njih lakše stizali otkupljivači mleka i kako bi zaradili dinar više – kaže Zelenović i dodaje:
- Meštani Volujca su me pitali kada će biti spojen put od Volujca ka Nakučanima, odgovor je da taj put nije ove godine u rasporedu radova, ali će seledeće sezone, čim vremenski uslovi to budu dozvolili, on biti urađen.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa