Info

17. oktobar 2019.17. okt 2019.
Izvor: Beta

Izvor: Beta

Naslovne strane za petak, 18. oktobar 2019. godine

Dnevni listovi izdanja za petak, 18. oktobar na naslovnim stranama pišu o eksploziji u fabrici Milan Blagojević - Namenska u Lučanima, predstojećoj poseti premijera Rusije Dmitrija Medvedeva Srbiji, izjavi premijera Mađarske Viktora Orbana o odbrani granice Mađarske sa Srbijom od migranata i drugim temama.

BLIC - "Eksplozija u Namenskoj", o ekspoloziji u fabrici Milan Blagojević u Lučanima u kojoj su povređena dva radnika. "Medvedev nosi darove da dodatno pritisne Srbiju", o predstojećoj poseti premijera Rusije Dmitrija Medvedeva Srbiji.

VEČERNjE NOVOSTI - "Koliko smo bezbedni u privatnoj ordinaciji", tekst o bezbednosti pacijenata u privatnim klinikama nakon smrti žene u klinici u Beogradu.

DANAS - "Obradović: Vučić je znao šta se dogadja u Krušiku", intervju uzbunjivača Aleksandra Obradovića o malverzacijama u vojnoj fabrici "Krušik" iz Valjeva. "Brine medijska situacija u Srbiji", izjava ambasadora Finske u Srbiji Kima Lahdevirta.

POLITIKA - "Mađarska će svoju južnu granicu braniti silom", o izjavi premijera Mađarske Viktora Orbana da će braniti granicu Mađarske i Srbije ukoliko Turska pusti novi talas migranata. "Sporazum o bregzitu - drugi put", o dogovoru o izlasku Velike Britanije iz Evropske unije.
Izvor: Beta

Najnoviji broj

14. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa