Berza

  • aero 1.055 ▼ -0,47%
  • gfom 400 ▼ -11,11%
  • glos 450 ▼ -8,16%
  • niis 740 ▼ -0,67%
  • pdza 10.406 ▲ 2,96%
(21. oktobar 2019.)

Završna konferencija projekta "SEED STEP II"

Završna konferencija projekta "SEED STEP II"
Završna konferencija projekta „Podrška razvoju obrazovanja i zapošljavanja “SEED STEP II", koji za cilj ima promociju zapošljavanja i samozapošljavanja žena i mladih kroz podsticanje saradnje lokalne samouprave, Nacionalne službe za zapošljavanje, poslovnog sektora i ostalih relevantnih subjekata, održana je u šabačkom Centru za stručno usavršavanje.

Predstavnici svih partnera na Projektu: Sabine Kroissenbrunner, ambasada Austrije u Republici Srbiji, Christine Gamper, Volkshilfe Solidarität (Beč), Nebojša Zelenović, gradonačelnik Šapca i Nemanja Pajić, predsednik Lokalnog partnerstva za zapošljavanje su se složili da je konferencija idealna prilika da se razmene dosadašnja iskustva, dodatno razviju postojeći, ali i postave temelji za buduće partnerske odnose i saradnju u ovom sektoru.


Vodeći partner na projektu je Organizacija Volkshilfe Solidaritet iz Beča, a finansirala ga je Austrijska razvojna agencija (ADA). Ukupna vrednost trogodišnjeg projekta je 1,2 miliona evra, od čega je za različite aktivnosti u gradu Šapcu – izdvojeno oko sto hiljada evra. Projekat je počeo u januaru 2017., a završava se u decembru 2019.
godine.

Najnoviji broj

13. februar 2020.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa