21. oktobar 2019.21. okt 2019.
Za Jevremovac novih četristo metara puta

Za Jevremovac novih četristo metara puta

Na području Mesne zajednice Jevremovac u ulici Stepe Stepanovića u toku su završni radovi na asfaltiranju puta u dužini od četristo metara. Novac za ovu deonicu izdvojen je po principu "dva na dinar". Ukupna vrednost radova iznosi pet miliona dinara, a građani su učestvovali u trećini sredstava.

Gradonačelnik Šapca Nebojša Zelenović posetio je danas ovo prigradsko naselje. Zahvalio se žiteljima ove ulice na prikupljenoj trećini novca.
- Ulica Stepe Stepanović ima vodu i kanalizaciju, a sada će dobiti modernu saobraćajnicu u skladu sa projektom. Možemo mnoge stvari zajedno da uradimo. Grad Šabac je ovih dana veliko gradilište, na osam lokacija trenutno se izvode radovi uključujući grad i okolna sela. Radove izvodimo kroz kampanju "dva na dinar" i kroz referendum za koji su građani glasali. Novca ima dovoljno, u prilog nam ide lepo vreme - rekao je Zelenović.

Milan Vasić načelnik Gradske uprave grada Šapca, rekao je da ubrzo počinju radovi na spajanju Jevremovca i Letnjikovca, pored groblja.
- Ovo je velika i važna investicija koju smo započeli pre par godina. Nadam se da ćemo iskoristiti lepo vreme i do kraja jeseni završiti tu ulicu. Srećan sam. Jevremovac je danas veliko gradilište. Pored ulica, završava se i druga faza ambulante, očekujem da do nove godine primi pacijente - kaže Vasić.


Opširnije u štampanom izdanju...

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa