23. oktobar 2019.23. okt 2019.
Naslovne strane za sredu, 23. oktobar 2019. godine

Naslovne strane za sredu, 23. oktobar 2019. godine

Beogradske dnevne novine na naslovnim stranicama izdanja za 23. oktobar, pišu o sastanku predsednika Srbije Aleksandra Vučića s nemačkim ministrom privrede Peterom Altmajerom, državnom finansiranju Crvene zvezde i Partizana, o novom izvestiocu Evropskog parlamenta za Srbiju.

ALO - "Evo tačno u dinar koliko su su dobili Zvezda i Partizan!", o tome koliko novca od države su dobila ta dva kluba. "Sberbanka mi je ukrala 120.000!, tvrdi poljoprivrednik Milan Damjanović.

BLIC - "Tramp zahteva da priznamo Kosovo", o navodnoj poruci koju je predsednik SAD poslao predsedniku Srbije preko svog izaslanika Ričarda Grenela, ambasadora u Berlinu. Pod naslovom "Pet razloga zbog kojih bi 'Folskvagen' došao u Srbiju", list objavljuje njihovu analizu.

VEČERNjE NOVOSTI - " 'Pancir' naš adut u rukavu", najava da bi Srbija mogla da dobije PVO sistem iz Rusije. "Posao za 1.100 radnika, plata čak 1.700 evra", o nemačkoj firmi u Pančevu i poseti ministra privrede Altmajera.

DANAS - "Bugari Nemcima daju 260 miliona, Vučić nudi više", za izgradnju "Folksvagenove" fabrike. "Bilčik će biti trezveniji od Mekalistera" - o novom izvestioci Evroparlamenta za Srbiju.

INFORMER - "Država Zvezdi i Partizanu dala 37.800.000 evra", o tome koliko je država dala novca tim klubovima. "SPC: Patrijarhu rade o glavi!", o medijskim navodima o srpskom patrijarhu Irineju.

KURIR - "EU će tražiti da priznamo Kosovo!", o navodima predsednika Srbije Aleksandra Vučića. "Lideri SzS traže da Bastać leti iz saveza - Đilas ga štiti", o situaciji u Savezu za Srbiju pošto je Marko Bastać pokušao da unese u Srbiju oko 12.000 evra koje nije prijavio carini.

POLITIKA - "Nemačke investicije menjaju sliku Srbije", o sastanku predsednika Srbije i nemačkog ministra. "Nije lako ući u EU, ali je moguće" intervju s novim izvestiocem Evropskog parlamenta za Srbiju, Vladimirom Bilčikom. "Zvezdi i Partizanu za pet godina od države blizu 4,5 milijardi dinara" o davanjima države tim sportskim društvima.

SRPSKI TELEGRAF - "Sramna ucena EU - Brisel pritiska Vučića da se odrekne Erdogana", piše list. "Đilas u dilu sa dva člana komisije!", list piše da je lider Stranke slobode i pravde Dragan Đilas jednom članu Etičkog odbora, koji odluluje o doktoratu ministra finansija Siuniše Malog, dao pare, a da je drugom obećao unapređenje.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa