23. oktobar 2019.23. okt 2019.
"Dva na dinar" daje rezultate

"Dva na dinar" daje rezultate

Žička ulica u Mesnoj zajednici Kasarske livade od danas ima novi sloj asfalta u dužini šezdeset metara i širini četiri metra. Vrednost poslova iznosila je milion i sedamsto hiljada dinara. Grad je ispratio inicijativu meštana i na svaku dinar koji su skupili, Gradska uprava uložila je dva. Gradonačelnik Šapca Nebojša Zelenović posetio je meštane ove ulice i najjavio nastavak daljih radova u Kasarskim livadama.

- Prva i najvažnija stvar jeste izgradnja trotoara u ulici Stefana Prvonenčanog. U ovom trenutku raspisan je tender, čekamo na izvođača. Takođe je planirano uređenje Rudničke i Kosmajske ulice. Pored toga mogu da najjavim uređenje centra Kasarskih livada gde će se urediti prostor oko Doma MZ. Zahvaljujem se svim građanima koji daju inicijative preko mesnih zajednica da se urade dobre i korisne stvari, za naš grad i mesta u kojim oni žive - kaže Zelenović.
Žitelji ove ulice zadovoljni su urađenim, a ni osmesi na licu nisu izostali. Ističu da je jedan od gorućih problema Žičke sa kojim su se svakodnevno susretali bio ne asfaltiran put.

- Ulica je mala ima malo stanovnika ali nam je svima bio potreban asfalt. Zahvalio bih se mojim komšijama kao i lokalnoj samouravi koja nam je pomogla da izvedemo ovu akciju, i omogućila da živimo u boljim uslovima – rekao je mestanin Miloš Tojić.

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa