24. oktobar 2019.24. okt 2019.
Radulović: Moramo da pobedimo

Radulović: Moramo da pobedimo

Posle ubedljivog poraza u Zagrebu, vaterpolisti "Šapca" u subotu počinju niz od tri utakmice regionalnog takmičenja u kome su neophodne pobede kako bi klub ostao u konkurenciji za peto mesto i plej of. Gost Šapčana, od 20 sati ove subote je splitski "Mornar".

U odnosu na prethodne sezone, klub je pretrpeo mnogo promena, po mnogim ocenama je slabiji nego ranije i "Šabac" svakako ima ulogu favorita od koga prvotimci ne beže, istaknuto je na zvaničnoj konfrenciji za medije kluba.



-Nema skrivanja, bolji smo, favoriti smo i moramo da pobedimo. Moramo savladati "Mornar", a potom i "Budvu" i "Zvezdu". Splitski klub je bio prethodnih godina poznat kao ekipa koja je dugo na okupu, gde su svi igrači sličnog iskustva. Sada su tim koji su napustili neki bitni igrači, raspon godina je veliki, novi trener, no svakako mislim da od naše igre zavisi uspeh. Skoncentrisani smo na odbranu, kada nju odigramo na svom nivou, uspeh ne izostaje - istakao je Marko Radulović.

Trenutno, jedini igrač čiji nastup je neizvestan je Vučinić, koga muči virus, svi ostali su spremni i biće na raspolaganju treneru Miroviću.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa