29. oktobar 2019.29. okt 2019.
Hrabra radnica bez težih povreda

Hrabra radnica bez težih povreda

Načelnik Gradske uprave Milan Vasić i doskorašnja direktorka JKP "Stari grad" Snežana Đokić posetili su radnicu komunalnog preduzeća koja je danas povređena prilikom pokušaja sprečavanja pljačke. Žena se još uvek nalazi na pregledima, a po završetku svih analiza biće puštena kući na oporavak. Pored hematoma na glavi, koji je zadobila pri udaru o pločice, kada ju je napadač gurnuo, ima i povrede ruke jer se borila sa njim. Takođe, doživela je i veliki stres.

-Želim da izrazim zahvalnost i divljenje radnici koja je pokazala izuzetnu hrabrost na svom radnom mestu. Grad će njoj i njenoj porodici pomoći oko svega što bude bilo potrebno. Dogovorili smo sa JKP da što pre poveća sigurnost na ovakvim mestima. Istovremeno apelujem na Policijsku upravu da u što kraćem roku pronađe počinioce i da preventivno deluje da se ovakve stvari u našem gradu više ne dešavaju, rekao je Milan Vasić.

Podsećamo, danas nešto pre 14 časova, pred sam kraj radnog vremena, maskirani i naoružani napadač upao je u prostorije JKP "Stari grad" u kojima se vrši naplata računa, na pijaci Živinarnik. Posle borbe sa radnicom uspeo je sa delom novca da pobegne.

-Što se tiče našeg preduzeća od presudne važnosti je da povećamo mere bezbednosti na naplatnim mestima koja imamo u gradu. Takođe, apelujem na građane, kao i na nadležne u javnim funkcijama i bezbednosnim strukturama da nam pomognu da povećamo sigurnost naših radnika. Ovo nije usamljen, samo je ekstreman slučaj. Naši radnicu su gotovo svakodnevno na udaru građana sa različitim namerama, rekao je direktor JKP "Stari grad" Miroslav Premović.

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa