31. oktobar 2019.31. okt 2019.
Aničić: Moramo da se borimo, odgovorni smo prema navijačima

Aničić: Moramo da se borimo, odgovorni smo prema navijačima

Sinoć je "Mačva" poražena u Subotici 3:1, a već u nedelju igra novi superligaški meč. Rival je trenutno drugoplasirani "Čukarički".

-Na primeru "Čukaričkog" vidite da u životu nema slučajnosti, već da se i uspeh i neuspeh dešavaju s razlogom, kao posledica rada i plana ili nerada. Ako bih nabrajao odakle preti opasnost za nas, nabrojao bih 18 ili 20 igrača. To je kvalitetniji tim od nas, jedan od četiri najbolja u Srbiji, juče su pobedili i Partizan i nema laži, apsolutni su favoriti u subotu. Ipak, mi igramo pred domaćim navijačima koji iskazuju veliko strpljenje, veliko im hvala i zbog njih osećam odgovornost, a nadam se i moji igrači. Moramo se boriti i pokušati da namučimo Beograđane. Malo nam nedostaje, blizu smo, možda iskorak napravimo baš u nedelju - rekao je Dragan Aničić, trener "Mačve", na klupskoj konferenciji za medije.

-Mi imamo naš cilj, ne može nas večno privlačiti maler, radimo naporno, trudimo se i to se mora vratiti, mora krenuti na bolje. Zaslužujemo mnogo više od trenutnog položaja. Nismo zaboravili da dajemo golove, verujem da će od nedelje sve krenuti na bolje - dodao je napadač Šapčana Đorđe Šušnjar.

Meč Mačve i Čukaričkog počinje u nedelju od 15 časova na stadionu Mačve.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa