5. novembar 2019.5. nov 2019.
Vuković: Imamo šansu i obavezu

Vuković: Imamo šansu i obavezu

"Metaloplastika" dočekuje u četvrtak moskovski "Spartak" u nastavku SEHA lige. Biće to duel dve ekipe koje su do sada ostvarile po jednu pobedu i kako je meč u Moskvi pokazao, dva tima sličnih kvaliteta. U takvom odnosu domaći teren može mnogo da znači i bude prevaga, ističu u taboru "plavih" na zvaničnoj konfreneciji za medije kluba.

-Kao šefa stručnog štaba raduje me što u svakoj utakmici imamo sve duži period dobre igre u kojem pariramo protivniku na pravi način. Preostaju još te deonice gde posustanemo, što nas košta većeg bodovnog salda. Bilo je nezgodnih povreda, posebno za naš sistem igre, mladost nosi danak, ali mislim da u četvrtak imamo realne šanse za pobedom, uz obavezu da na taj način zahvalimo publici za podršku - istakao je trener Veselin Vuković.

Moskovljani su jak, ali ne i nepobediv tim, uveren je kapiten Nemanja Gojković.

-Imaju dobrog beka i krilo i oni su nam napravili najviše problema u Moskvi. Ipak, naš pad i greške su im donele uspeh. Uveren sam da je svaki meč veliko iskustvo za mlad tim, te da smo u odnosu na taj meč i mi iskusniji i zreliji, te da na bazi toga i poštovanja dogovora iz svlačionice, imamo šta je neophodno za pobedu. Svaka pobeda u SEHA je veliko dostignuće - uveren je Gojković.

Meč startuje u hali "Zorka" u četvrtak, od 17 časova. Ulaz je besplatan.

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa