5. novembar 2019.5. nov 2019.
Vasić: Ne sme biti iznenađenja

Vasić: Ne sme biti iznenađenja

Odbranu trofeja u Kupu Srbije vaterpolisti "Šapca" počinju sutra kada u četvrtfinalu dočekuju beogradski "Banjicu". Na Gradskom bazenu gostuje tim koji je dugo godina član Prve A lige i klub koji praktično predstavlja mesto za kaljenje igrača "Partizana". Iako nema mnogo informacija konkretnih o rivalu, vaterpolisti ovdašnjeg kluba su uvereni da u svakom pogledu moraju biti bolji i izboriti finalni turnir.

-Mi smo šampioni, mi smo osvajači duple krune i tako moramo da se postavimo. Kao veliki tim da iskažemo poštovanje protivniku, kroz pristup i igru, ali istovremeno i da budemo dominantni kao što šampion može da bude. Jesmo u lošem nizu rezultata, ali atmosfera nikada nije problem. Greške moramo prevazići i nadam se da dolaze bolji dani već od sutra - rekao je najbolji strelac "Šapca" u Regionalnoj ligi Dušan Vasić, na zvaničnoj konferenciji za medije kluba.



Sigurnost u bolje rezultate u narednom periodu iskazao je i centar Petar Velkić.

-Padovi u igri su normalni, ipak kod nas ima i nedopustivih grešaka i tu nema tajnog recepta, jednostavno ne smeju da se dešavaju. Prevazićićemo i ovu krizu i uverevam da su naši ciljevi još uvek dupla kruna i u skladu sa tim, sutra moramo pobediti. "Banjica" su mladi momci, izdanci najbolje škole na svetu, škole "Partizana", ali mi tu ne smemo da mislimo o bilo čemu osim o pobedi. Naš cilj je trofej, ne finalni turnir - naglašava Velkić.

Utakmica četvrtfinala Kupa Srbije zakazana je za sredu, od 20 časova, na Gradskom bazenu.

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa