9. novembar 2019.9. nov 2019.

Vacić pretio Zelenoviću da će završiti u Drini, da će ga zatvoriti i pljuvati

Miša Vacić, lider Srpske desnice, poručio gradonačelniku Šapca Nebojši Zelenoviću da će kao Austrougari završiti u Drini, da se pakuje jer će biti proteran u zatvor, a potom dodao da će se u Šapcu napraviti zatvor kako bi Zelenović u njemu bio izložen i pljuvan svakog dana. Vacić je tokom svog govora spominjao i "izdajničke medije", N1, Vreme, Danas i Blic.

"E, pa Zelenoviću evo me u Šapcu, tvome Šapcu", obratio se Vacić, udarajući rukama i flašom o sto, gradonačelniku Šapca u petak uveče na osnivanju odbora Srpske desnice u tom gradu.

Podsećajući na učešće Šapčana u Prvom i Drugom svetskom ratu, Vacić je Zelenoviću poručio da će završiti kao i Austrougari - u Drini.

"Srušili smo Austrougarsko carstvo. Ovde u Šapcu su se skoncentrisale snage da im zadamo završni udarac, da ih gurnemo niz Cer u srpsku Drinu i podavimo. E tako ćemo i sa Zelenovićem i njegovim kriminalcima", kazao je lider Srpske desnice.

Osvrćući se na svoj govor u Bujanovcu, kada je pretio proterivanjem lokalnog rukovodstva koje sarađuje s Albancima, Vacić je isto poručio i gradonačelniku Šapca.

"Zelenoviću, pakuj se, došao sam da te proteram sa Šapčanima u zatvor u Sremsku Mitrovicu... Ma, napravićemo u Šapcu zatvor jedan, da ga izložimo, da ga gledamo, da ga pljunom svaki dan za dan koji smo proveli pljaškajući nas. Iz svih gradova u kojima postoji Srpska desnica doćiće najzajebaniji ljudi da stanu iza nas, a vidim i vi ste zajebani, i da mu kažemo: 'Dosta Zelenoviću, Šabac će da bude slobodan'", zaključio je Vacić svoju poruku gradonačelniku.

Govoreći o pretećim porukama koje je poslao iz Bujanovca, Vacić je rekao da se zbog toga "digla frka po izdajničkim medijima", a potom je od okupljenih zatražio da iznesu svoj stav o N1, na šta su oni odgovorili glasnim "ua". Isti zahtev Vacić je ponovio i za dnevnike Danas i Blic, i nedeljnik Vreme.
N1

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa