11. novembar 2019.11. nov 2019.
Naslovne strane za ponedeljak, 11. novembar 2019. godine

Naslovne strane za ponedeljak, 11. novembar 2019. godine

Dnevne novine na naslovnim stranama izdanja za ponedeljak, 11. novembar 2019. godine najviše pišu o sastanku lidera Zapadnog Balkana na Ohridu na kojem je bilo reči o inicijativi o slobodnom kretanju robe, usluga, ljudi i kapitala - "mali šengen", o govoru lidera Srpske desnice Miše Vacića na osnivanju odbora u Šapcu, nastavku dijaloga vlasti i opozicije i drugim temama.

ALO - "Najveća pobeda u Srpskoj istoriji", list podseća da je na današnji dan završen Prvi svetski rat u kome je poginulo više od milion i 200 hiljada Srba. Državna sekretarka MUP-a Biljana Ivković Popović kaže "Stefanoviću ne mogu da oproste uspehe".

BLIC - "Vacić postaje ozbiljna pretnja za Srbiju", o govoru lidera Srpske desnice u Šapcu u kojem je između ostalog gradonačelniku tog grada Nebojši Zelenoviću poručio da se "pakuje jer će biti proteran u zatvor". "Lakše i jeftinije za biznis i građane", o inicijativi "mali šengen" između Srbije, Severne Makedonije i Albanije.

VEČERNjE NOVOSTI - "Mali šengen nije i nova Jugoslavija", o inicijativi "mali šengen". "Srbija žali za Mihailom", o smrti najboljeg mladog srpskog fizičara Mihajla Sporića.

DANAS - "Opozicija traži zabranu Srpske desnice i hapšenje Miše Vacića", o govoru Miše Vacića u Šapcu. "Najava nove ekipe poslušnika", tekst o tome da se stalnim pričama o čistkama u SNS disciplinuju članovi i funkcioneri.

INFORMER - Koridor deset do Bugarske - "Autoput od kojeg ćemo najviše zaraditi". Provokacija- "Kurti u Tirani pravi veliku Albaniju".

KURIR - Pod naslovom "Nikad jači" list piše da je Srbija za tri godine uložila 830 miliona evra u vojsku. Skandal u prvoj ligi "Sudija svirao šest penala".

POLITIKA - "U Severnu Makedoniju i Albaniju bez pasoša", o inicijativi "mali šengen". "Druga runda s Evropom u ringu", o nastavku dijaloga opozicije i vlasti koji će biti održan ove nedelje.

SRPSKI TELEGRAF - Ekskluzivno otkriva tajne arhive od pre 73 godine u kojima piše da je jedan "Ministar ukrao dokumenta o Draži".
Izvor: Beta

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa