12. novembar 2019.12. nov 2019.
Naslovne strane za utorak, 12. novembar 2019. godine

Naslovne strane za utorak, 12. novembar 2019. godine

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja za 12. novembar, pišu da je Gana povukla odluku o priznanju Kosova, o hapšenju trojice radnika "Prvog pionira" iz Užica zbog prodaje projekata i dokumenata te firme, o pretnjama predsednika Srpske desnice Miše Vacića gradonačelniku Šapca Nebojši Zelenoviću, o poseti predsednika Srbije Aleksandra Vučića Parizu i drugim temama.

ALO - "Teroristi ISIS sa Kosova spremaju krvavu osvetu", list navodi da su video-snimci koji su montirani u Pištini otkrili pretnju "celom zapadnom svetu".

BLIC - "Još četiri zemlje povlače priznanje Kosova do januara", izjavio je minister spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić. "Brzo sam se navikao na Ameriku", izjava glumca Nikole Đurička koji se preselio u Sjedinjene Američke Države.

VEČERNjE NOVOSTI - "Kosovo izgubilo većinu na Ist Riveru", o povlačenju priznanja Kosova. "Prodavali vojne tajne Albancu", o hapšenju u "Prvom pioniru" iz Užica zbog prodaje projekata i dokumenata.

DANAS - "RTS-u smeta naslov Danasa, ali ne i Vučićeve optužbe", o saopštenju RTS-a u kojem se Danas upoređuje sa tabloidom Informer. "Gajić: Miša Vacić je vašarski klovn", mišljenje advokata o pretnjama predsednika Srpske desnice gradonačelniku Šapca Nebojši Zelenoviću.

KURIR - Ispovest drugova preminulog studenta Kembridža Mihajla Sporića,


"Mihajlo nije govorio o bolesti".

POLITIKA - "Najsvetiji primer ljubavi prema otadžbini", o Danu primirja u Prvom svetskom ratu. "Vučić i Makron o 'malom Šengenu'", o predstojećem razgovoru koji je najavio Vučić.

SRPSKI TELEGRAF - List navodi da Vučić ima ideje za ceo Balkan i da ga Makron vidi kao lidera "Za Makrona je Vučić lider na Balkanu".

INFORMER - List navodi da tužilaštvo štiti opoziciju "Gone Vacića zbog pretnji Zelenoviću, a Boško Obradović nije ni pod istragom".
Izvor: Beta

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa