14. novembar 2019.14. nov 2019.
fb strana VK Šabac

fb strana VK Šabac

Srpski derbi na oproštaju od 2019. godine

Vaterpolo je prethodnih godina "pokorio" Šabac, a ovdašnji vaterpolo klub "pokorio" je prethodne godine Srbiju. Šampione Srbije i osvajače Kupa još samo jednom u ovoj kalendarskoj godini možete gledati na Gradskom bazenu u Šapcu i to u velikom derbiju srpskog vaterpola!

Repriza finala: detalj sa treće utakmice finala plej ofa


Ovog petka, 15. novembra, na našem Gradskom bazenu gledamo reprizu finala plej ofa, u goste dolazi "Crvena Zvezda". U našem klubu se nadaju da bi repriza mogla biti i rezultatska, ali su uloge malo izmenjene. Da, Zvezda je bila blagi favorit krajem maja i početkom juna, pred finale plej ofa, a sada je veliki favort, no i veći su "padali" u Šapcu tokom nešto više od četiri godine od povratka kluba na matični bazen.

-Imaju najiskusniji, najkvalitetniji tim, gledano i po imenima, ali i rezultatima. Dovoljno je reći koliko reprezentativaca i to tri ozbiljne vaterpolo sile imaju, napomenuti da ih vodi najveći vaterpolista svih vremena i čovek koji je bio prvak Evrope i kao igrač i kao trener, nabrojati rezultate i jasno je da su trenutno najbolji kod nas, prvi favoriti za Kup i titulu, ali bili su to i prethodne sezone, a trofeji su kod nas. Želimo da tu i ostanu i želimo da im se suprostavimo na pravi način u petak i da iskoristimo priliku, ukoliko se ukaže, za pobedu. Sigurno možemo, uz pune tribine, možemo sve! - istakli su u klubu uz poziv navijačima da budu adut koji će prevagnuti kada bude najvažnije.

VK Šabac: Uz pune tribine sve je moguće


Pavla Gavrilovića neće biti u sastavu, nije siguran nastup Rikarda Gomeša, ali su svi ostali tu spremni da pokažu kako je kriza rezultata prolazna,

Meč je zakazan za peta, 15. novembar, od 20:30.

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa