14. novembar 2019.14. nov 2019.
Nova parking mesta na Trkalištu

Nova parking mesta na Trkalištu

U želji da što više građana ima mesta za ostavljanje svojih četverotočkaša danas se izvode radovi na parkiralištu na Trkalištu kod Fudbalskog stadiona „Mačva“. Građevinski radovi na novom parkingu koji je određen za 100 mesta biće završeni polovinom decembra, a parkiranje će biti besplatno.

- Prema izveštaju Ministarstva unutrašnjih poslova u Šapcu u poslednje tri godine ima tri hiljade novih vozila. Grad ima novi problem sa kojim se suočava. Gužve se ne javljaju samo u centru nego i u naseljima Benska bara i Trkalište. Problem rešavamo tako što smo promenili režim parkiranja u Karađorđevoj ulici i otvorili jednu novu za parkiranje. Ovde na Trkalištu u Cerskoj ulici imate nepropisno parkirano 60 vozila i u Jovana Cvijića 40 parking mesta. Građani će po uređenju moći da se nesmetano parkiraju, a time ćemo povećati bezbednost u frenkfrentnim ulicama i omogućiti da prođe nova linija javnog prevoza – istakao je Zelenović.

Povodom peticije koju su najavili meštani Trlkališta odnosno stanovnici nekoliko ulica zbog toga što je Komunalna policija najavila kažnavanje od sledeće sedmice za sve one koji se nepropisno parkiraju u Cerskoj i u ulici Jovana Cvijića, gradonačelnik je poručio građanima da se ne brinu jer Komunalna policija neće nikome naplaćivati nepropisno parkiranje u ovom delu ulice.

Sredstva za finansiranje ovog projekta izdvojena su iz budžeta grada.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa