15. novembar 2019.15. nov 2019.
Naslovne strane za petak, 15. novembar 2019. godine

Naslovne strane za petak, 15. novembar 2019. godine

Dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja od petka pišu, između ostalog, o razlozima zbog kojih predsednik Srbije i lider SNS Aleksandar Vučić neće prisustvovati kongresu Evropske narodne partije u Zagrebu, o desetoj godišnjici smrti patrijarha Pavla, kao i akciji srpske policije u kojoj je zaplenjeno 77 kilograma heroina.

ALO - O akciji policije koja je u Mladenovcu oduzela narkotike vredne pet miliona evra list piše pod naslovom "Tocilo pao sa 77 kilograma kokaina". Humani gest Novosađanina Zorana Kocića - poklonio vikendicu deci oboleloj od raka.

BLIC - Pod naslovom "Pavle je za Srbe odavno svetac" o desetoj godišnjici smrti patrijarha Pavla. O pobedi fudbalske reprezentaciji Srbije list piše: Pobedjen Luksemburg 3-2, Mitar drži Srbiju u igru.

VEČERNjE NOVOSTI - "Neću u Zagreb da ne otežam položaj Srba", predsednik Srbije i lider SNS Aleksandar Vučić o razlozima zbog kojih neće učestvovati na kongresu Evropske narodne partije u glavnom gradu Hrvatske. Pod naslovom "Hrvati traže dolare a neće da dele dugove" o novim zahtevima Zagreba u procesu sukcesije.

DANAS - Pod naslovom "Vučić se obračunava sa Stefanovićem?" o navodnim sukobima u vrhu SNS povodom afere sa trgovinom oružja. "Predsednik i ministri se upleću u sopstvene laži", kaže potpredsednica Stranke slobode i pravde Marinika Tepić povodom različitih navoda Aleksandra Vučića i Nebojše Stefanovića o vezama ministrovog oca Branka sa preduzećem GIM i trgovinom oružjem.

INFORMER - "Uhapšen narko-bos Tocilo sa 77 kilograma čistog heroina", o akciji srpske policije. "Marinika pobegla Đuki sa tv duela", o tome da je potpredsednica Stranke slobode i pravde (SSP) Marinika Terpić otkazala gostovanje u emisiji Pravi ugao gde je trebalo da suoči sa poslanikom Srpske napredne stranke (SNS) Vladimirom Djukanovićem.

KURIR - "Vučićev šamar Hrvatskoj", o razlozima zbog kojih Aleksandar Vučić neće otići na kongres Evropske narodne partije. "Majka uzbunjivača radi za trgovca oružjem", o uzbunjivaču iz Krušika Aleksandru Obradoviću.

POLITIKA - O akciji srpske policije u kojoj je zaplenjeno 77 kilograma heroina i uhapšena tri člana organizovane kriminalne grupe pod naslovom "Zaplenjen heroin vredan pet miliona evra". O izmenama pravila o putnim ispravama u tekstu "Zahtev za novi pasoš najranije šest meseci pre isteka važećeg".

SRPSKI TELEGRAF - Pod naslovom "Vučić: Neću u Zagreb" list piše o razlozima zbog kojih predsednik Srbije ne ide na kongres Evrospke narodne partije. "Ustanoviti nagradu po mladom fizičaru", inicijativa da se ustanovi priznanje pod nazivom Mihajlo Sporić, po mladom fizičaru koji je nedavno preminuo.
Izvor: Beta

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa