15. novembar 2019.15. nov 2019.
Veliki srpski derbi večeras!!! (20:30)

Veliki srpski derbi večeras!!! (20:30)

Još jedna, samo još jedna vaterpolo utakmica preostalo je da bude odigrana na našpem Gradskom bazenu u ovoj kalendarskoj godini. Kao da je najbolje čuvano za kraj, na oproštaju od godine, što se mečeva u Šapcu tiče, biće odigran poseban meč, veliki derbi Srbije i regiona, duel ŠAPCA i CRVENE ZVEZDE!!!

Rivali se sastaju u okviru 8. kola Regionalne A1 lige, ali značaj duela je mnogo veći od tri boda koja dobija pobednik. Dva tima jesu možda prosečni učesnici A1 lige, ali su dva najbolja srpska kluba i svaki međusobni duel je psihološka bitka dva takmaca koja žele dominaciju srpskim vaterpolom. Šabac je obeležio prethodnu godinu, čuva oba trofeja, brani ih, a "napadač" na njih je baš Crvena Zvezda.

VK Šabac: Oni uz vas mogu sve


U redovima Šapca ulogu favorita apsolutno prepuštaju Zvezdi. Gosti su u boljoj formi, uložili su mnogo u tim tokom leta, raspolažu najvećim i kvantitetom i kvalitetom i jesu veliki favoriti, ali, nagalažavaju u upravi, oni su gosti šampiona i osvajača Kupa i koliko je motiv veći, toliko je i pritisak ozbiljniji. Iako je u poziciji autsajdera, Šabac cilja pobedu, a čuda su moguća, uz pune tribine, što je pokazalo i prošlosezonsko iskustvo. Zvezda je i onda bila favorit.



-Nadamo se da će biti vrhuinski meč, onaj zbog kojeg ljudi zavole neki sport. Nadamo se da će atmosfera biti sportska, u slavu sjajnog doživljaja. Posle ove utakmice, naredna je tek u februaru u Šapcu, a to je dug period za one koji vole ovaj sport. Podrška može biti presudna i u ovoj utakmici, ali je i energija pred završnicu Kupa Srbije u Beogradu. Budite naša podrška, sa vama možemo sve, zbog vas smo tu gde jesmo, na vrhu, vi ste deo i trofeja u našim vitrinama, sa vama želimo da osvojimo nove - poručili su u klubu navijačima.

Meč počinje od 20 sati i 30 minuta.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa