18. novembar 2019.18. nov 2019.
Naslovne strane za ponedeljak, 18. novembar 2019. godine

Naslovne strane za ponedeljak, 18. novembar 2019. godine

(Beta) - Dnevne novine u izdanjima za ponedeljak, 18. novembar, na naslovnim stranama pišu o zdravstvenom stranju predsednika Srbije Aleksandra Vučića, njegovoj hospitalizaciji na VMA i medijskoj kampanji koju su pojedini mediji poveli protiv novinara i televizije N1.

ALO - "Đilasovac širio laži da je Vučić umro!", o objavama na društvenoj mreži Tviter o zdravstvenom stanju predsednika Srbije Aleksandra Vučića. "Srpski sokolovi čuvaju aerodrom i državnu granicu!", list piše o jednom od nekolicine profesionalnih sokolara u Srbiji.

BLIC - "Šapić odlučio: Izlazim na izbore", saznanja tog lista o odluci predsednika SPAS-a Aleksandra Šapića o izlasku na parlamentarne izbore na proleće. "Lončar: Vučić je bio životno ugrožen", izjava ministra zdravlja Zlatibora Ločara o zdravstvenom stanju Aleksandra Vučića koji je bio hospitalizovan na VMA.

VEČERNjE NOVOSTI - "Vučiću je život bio ugrožen", o hospitalizaciji predsednika Srbije Aleksandra Vučića u petak i povratku na posao.

DANAS - "Zloupotrebili Vučićevo zdravlje za napade na N1", o kampanji pojedinih medija protiv novinara i televije N1 koje optužuju za narušeno zdravlje Vučića. "Vreme je da rešimo problem iz devedesetih", izjava bivše ministarke pravosuđa Hrvatske Vesne Škare.

INFORMER - "Vučića od smrti delili minuti", o zdravstvenim problemima predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

KURIR - "Posadili smo 51.256 stabala", tekst o tome da su Adrija medija grupa i DM drogerie market u nedelju na 34 lokacije u Srbiji sadili hrast, jasen, javor, grab i smrču.

POLITIKA - "Lekari VMA spasili život predsedniku Srbije", o hospitalizaciji Aleksandra Vučića. "Naša vojska dobija raketni štit", o jačanju PVO sistemima "MTU-4M" i "PASARS".

SRPSKI TELEGRAF - "Plan opozicije - Za Srbiju spremaju scenario iz Bolivije", piše list. "Normalno je što se Ana i ja razlikujemo", kaže ministarka Zorana Mihajlović za premijerku Anu Brnabić.

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa