18. novembar 2019.18. nov 2019.
Honda protiv bicikla

Honda protiv bicikla

U sredu šabačka "Mačva" gostuje "Crvenoj Zvezdi" u osmini finala Kupa Srbije. Ko je veliki favorit je jasno, čak i kada "Mačva" igra u punom sastavu, a posebno kada je opterećena povredama te nekoliko prvotimaca neće moći da nastupi. Na zvaničnoj konferenciji za medije, trener Dragan Aničić metaforom je opisao šanse svog tima na stadionu "Rajko Mitić".

-Mnogo volim da gledam moto trke. Najbolji vozač vozi Hondu, e Crvena Zvezda vozi Hondu u sredu, mi vozimo bicikl. Jedina šansa da bicikl pobedi Hondu je da vozač Honde, najpre potceni bicikl, potom napravi grešku i izleti sa staze ili se motor pokvari. Bicklu može da spadne lanac, ali njega ćemo brzo namestiti. Jasno je ko je favorit i ko se pita. Ne možemo da računamo na: Ristivojevića, Ivića, Adamovića, Marića, još neki igrači su upitni, Marinković takođe, te ćemo verovatno šansu pružiti od prvog minuta ili u toku utakmice i igračima iz omladinskog sastava koji treniraju sa prvim timom poput: Trivanovića, Kneževića, Dželebdžića, odnosno mladim igračima: Dukiću, Božiću, Iliću. Možemo da se borimo i nadamo čudu - rekao je Aničić.

Strelac pobedonosnog gola pre godinu i po dana u četvrtfinalu Kupa kada je Mačva eliminisala Zvezdu, Filip Pejović, kapiten tima, deli mišljenje šefa o šansama, ali obećava borbu.

-To su lepe uspomene, no onda smo mi bili mnogo kvalitetniji nego sada i okolnosti su bile drugačije. Nema potrebe govoriti o Zvezdi, ali nikada se nisam unapred proedavao i uvek sam očekivao maksimum od svojih igrača, tako je i sada. Ne smemo da se uplašimo i moramo da se borimo - rekao je Pejović.

Utakmica startuje u sredu od 18 časova.

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa