18. novembar 2019.18. nov 2019.
Mačvanski Pričinović: Građani odlučuju o utrošku tri miliona i dve stotine hiljada dinara

Mačvanski Pričinović: Građani odlučuju o utrošku tri miliona i dve stotine hiljada dinara

Na direktnom odlučivanju 8. decembra u Mesnoj zajednici Mačvanski Pričinović građani imaju priliku da glasaju gde će utrošiti tri miliona i dve stotine hiljada dinara, prikupljena od poreza na imovinu, a u predlogu je osam projekata.

Prema podnesenim predlozima akcenat je stavljen na šljunčenje puteva, a veći deo novca ukoliko se ti predlozi usvoje bi trebao da bude opredeljen za sređivanje unutrašnjeg prostora Doma kulture.

U prethodnom periodu sredstva od poreza na imovinu utrošena su za šljunčenje lokalnih puteva, sport i kulturu, urađen je novi asfalt u ulici Rada Kulezića, a odvojena su i sredstva za kupovinu dve nove parcele za groblje.

-100.000 sugrađana ima mogućnost da odluči na šta će biti potrošen novac od poreza na imovinu. U poseban spisak za neposredno odlučivanje do sada je upisano pedeset hiljada. Pozivam građane da se upišu u poseban spisak, mogu to uraditi u svim mesnim kancelarijama i Gradskoj upravi do 5. decembra. Još jednom pozivam sve zainteresovane da se odluče i iskoriste priliku - istakao je načelnik Gradske uprave Milan Vasić.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa