Berza

  • brcs 1.458 ⚫ 0,00%
  • dinnpb 5.793 ▼ -0,12%
  • impl 3.700 ⚫ 0,00%
  • inim 3.500 ▼ -7,89%
  • lsta 545 ⚫ 0,00%
  • niis 550 ▼ -0,18%
  • omol 800 ⚫ 0,00%
(19. novembar 2019.)

Ekonomska škola dobila novu elektronsko-jezičku laboratoriju

Ekonomska škola dobila novu elektronsko-jezičku laboratoriju
Zahvaljujući sredstvima prikupljenim humanitarnom Masterkard karticom "Eurobank Veliko srce" učenici Ekonomske škole "Stana Milanović" u Šapcu dobili su opremu za novu elektronsko-jezičku laboratoriju, koja će đacima omogućiti učenje stranih jezika na najsavremeniji način.

-Ono što je veoma značajno je poznavanje jezika u savremenoj školi za buduća zanimanja na tržištu rada, ali i obrazovno usavršavanje, kako sadašnjih, tako i budućih generacija- rekla je direktorka Ekonomske škole "Stana Milanović" Sonja Mijatović Jokić.

Vrednost donacije iznosi 1.000.000 dinara i projekat "Škola kao nacrtana za Vas" je relaizovan u saradnji sa Ministarstvom prosvete, nauke i tehnološkog razvoja sa ciljem da se učenicima ekonomskih škola omogući kvalitetno sticanje znanja i veština.

- Ministarstvo duži niz godina sarađuje sa društveno-odgovornim kompanijama koje rade na poboljšanju kvaliteta obrazovanja u Republici Srbiji - istakao je pomoćnik ministra prosvete nauke i tehnološkog razvoja Aleksandar Pajić.

Predsednica Izvršnog odbora (IO) "Eurobanke" Slavica Pavlović navodi da je društvena odgovornost moguća uz učešće svih relevantnih činilaca kako bi ulaganje u oblasti edukacije, obrazovanja bilo adekvatno i lakše dostupno budućim generacijama.

-Želimo da poboljšamo uslove rada i učenja u srednjim ekonomskim školama, te smo veoma ponosni na svoj prvi samostalni projekat koji obuhvata više aktivnosti. Jedna od njih je konkretna pomoć u materijalnim sredstvima (opremanje stručnih kabineta), a druga se ogleda u stručnim prezentacijama i gostovanjima naših kolega kao predavača.

Najnoviji broj

6. avgust 2020.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa