21. novembar 2019.21. nov 2019.
Želja za dokazivanjem

Želja za dokazivanjem

Posle teške utakmice i poraza u Mađarskoj, već u subotu rukometaši "Metaloplastike" imaju novi izazov u SEHA ligi. Gost u Šapcu je učesnik Lige šampiona "Rabotnik" iz Bitolja. Iako su gostujući igrači kvalitetniji, automatski i favoriti, Šapčani ne žele da budu "statisti".

-Mislim da smo u prethodnim utakmicama pokazali da možemo i protiv najjačih. Gubimo, ali se širi period u kome smo ravnopravni, adekvatno se suprotstavimo i iako mladi, pokažemo da nismo slučajno u SEHA ligi. To želimo i u subotu. Oni će biti nešto umorniji posle utakmice u Finskoj i verujem da naše najbolje izdanje, uz raspoložene golmane, može biti dovoljno i za nešto više. Nadam se da će nas i publika ispratiti u našim nastojanjima i ona ostati najbolja u regionu - istakao je na konferenciji za medije trener Veselin Vuković.

Mladost je nekada teret, a nekada i prednost "plavih". Mladi Borislav Đukić veruje da bi u subotu mogla biti druga alternativa.

-Oni su jaki, upoznali smo ih i u Bitolju, vrlo kvalitetan tim, ali i nama je samopouzdanje u porastu, te nema razloga da ne težimo pobedi i obećavam jak otpor, borbenost i nadam se pobedi - dodaje Đukić.

Utakmica je zakazana za subotu, od 13 časova.

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa