21. novembar 2019.21. nov 2019.
Zelenović: Skupština Srbije odmah da smeni Sinišu Malog

Zelenović: Skupština Srbije odmah da smeni Sinišu Malog

Predsednik Zajedno za Srbiju Nebojša Zelenović pozvao je predsednicu Narodne skupštine Maju Gojković da u roku od 24 časa zakaže vanrednu sednicu na kojoj će biti smenjen lažni doktor nauka Siniša Mali.


"Beogradski Univerzitet uspeo je da se odupre nezabeleženim pritiscima vlasti i da donese jedinu moguću odluku. Cela zemlja već pet godina zna da je Siniša Mali plagijator, a šteta koju je učinio Univerzitetu i ugledu Srbije u svetu je neprocenjiva. Zamislite samo šta o našoj zemlji danas pričaju u Svetskoj banci, Međunarodnom monetarnom fondu ili Evropskoj investicionih banci, kada je dokazano da nam je ministar finansija prevarant?" - naglasio je Zelenović.

"Siniša Mali je čovek sa hiljadu afera. Tužilaštvo i policija do sada nisu imali snage da ga procesuiraju ni za rušenje Sava male, ni za porodično nasilje o kome je javno svedočila njegova supruga, ni za njegove sumnjive offshore kompanije, ni za desetine stanova za koje poseduje, ni za kršenje Zakona o agenciji za borbu protiv korupcije, ni za sumnjive poslove njegovog brata...Ipak, iako sa velikim zakašnjenjem, Beogradski univerzitet je smogao snage da kaže "DOSTA!" i to uliva nadu da ova zemlja ima budućnost" - zaključio je predsednik Zajedno za Srbiju Nebojša Zelenović.
TV Šabac

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa