22. novembar 2019.22. nov 2019.
Deklaracija "Srbija 21" u subotu

Deklaracija "Srbija 21" u subotu

Organizacija "Srbija 21 – Centar za buduću Srbiju" predstaviće u subotu, 23. novembra, u Sava centru u Beogradu Deklaraciju o političkoj budućnosti moderne evropske Srbije.

Inicijatori Deklaracije o evropskoj budućnosti Srbije naveli su da smatraju da je potrebno učiniti sve da Srbija krene prema ključnom cilju, kako su istakli, građenju društva koje ima čvrste unutrašnje demokratske temelje i institucije.

"Kao i da evropska budućnost i punopravno članstvo zemlje u Evropskoj uniji ne bi smeli ni na koji način da budu relativizovani", navodi se u pozivu medijima.

O Deklaraciji će govoriti poslanik i predstavnik organizacije "Srbija 21" Nenad Konstantinović, predstavnici organizacije "Srbija 21" Miljana Jovanović i Dejan Ranđić, potpredsednica Skupštine Srbije Gordana Čomić, poslanica i jedna od osnivača Fonda Centar za demokratiju Nataša Vučković, kao i poslanici Marko Djurišić i Vesna Marjanović.

Na skupu će govoriti i član predsedništva Pokreta slobodnih građana Petar Miletić, predsednik Saveta Nove stranke Aris Movsesijan, izvršni direktor Fondacije za otvoreno društvo Milan Antonijević i programski direktor Centra za slobodne izbore i demokratiju (CeSID) Bojan Klačar

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa