22. novembar 2019.22. nov 2019.
Lipolist: Putna infrastruktura najvažnija

Lipolist: Putna infrastruktura najvažnija

Meštani Lipolista na neposrednom izjašnjavanju u decembru odlučivaće o sumi od 2.865.000 dinara od povraćaja poreza na imovinu.

Na listi se nalazi šest predloga, a prema proceni Saveta MZ i Grupe građana najviše novca je predviđeno za infrastrukturne radove, šljunčenje, odnosno nasipanje atarskih puteva. Među prioritetima su i pomoć OŠ "Vojvoda Stepa", Crkvenoj opštini, uređenje obale uz seoske saobraćajnice, sport i omladinu.

-Apelujem na sve da se upišu u spisak, a to mogu učiniti u Mesnoj kancelariji svakog radnog dana kako bi mogli da odlučuju o stvarima koje su im najpotrebnije -rekao je Vladan Vujanić odbornik u Skupštini grada Šapca.

U prethodna dva neposredna odlučivanja stanovnici Lipolista kao kao prioritete izglasali su popravku puteva i rekonstrukciju crkve.

-Mislim da su ljudi svesni šta znači kada daju novac i zbog toga treba da se pitaju. Ipak, u selu žive pretežno stariji koji možda nisu u mogućnosti da učestvuju glasanju. Znam da ću 8. decembra glasati za predloge za koje smatram da su najvažniji, a to su putna mreža i smatram da bi trebalo da se urade dva bunara - istakao je meštanin Slobodan Stamenić.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa