23. novembar 2019.23. nov 2019.
foto: SEHA liga

foto: SEHA liga

Vuković: Ponosan sam

Posle velike pobede nad vicešampionom Severne Makedonije "Rabotnikom", 27:26, trener "Metaloplastike" Veselin Vuković istakao je da je ponosan na njegov tim i da ovakvi dueli iskazuju pun potencijal mladog tima sa kojim raspolaže. Uveren je da slede još bolje igre.

-Loše smo počeli, ali smo uspeli da se vratimo protiv izueztno snažnog tima i to me, kao trenera, čini ponosnim.Posebno sam zadovoljan igrom u drugom delu. Imali smo loših momenata koji su neizbežni kod mladosti, ali smo uspeli da sačekamo i iskoristimo priliku kada se ukazala. Velika doza samopouzdanja za nas. Do kraja godine nas čeka u Šapcu meč protiv "Vezsprema" i siguran sam da ćemo biti još bolji 13. decembra" - rekao je Vuković.

Uveren u nove uspehe je i Dejan Babić.

-Oni su nas, kao niko, savladali u Bitolju, nadigrali, skoro ponizili i od onda nosimo želju da pokažemo da to nije realno. Uspeli smo danas. Više nismo tim koji previše respektuje protivnike, već smo se prilagodili SEHA ligi, kako i treba da bude - istakao je Babić.

Šapčani su danas ostvarili treću pobedu u SEHA ligi iznenadivši makedonski "Rabotnik" u hali "Zorka" 27:26 (11:12). Veči deo meča gosti su vodili, ali je domaćin napravio preokret u poslednjih deset minuta.

Naredni meč za "plave" je gostovanje u Brestu 10. decembra.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa